Valikko Sulje

Rita (Varattu)

Rita (Varattu)
Rita (Varattu)
Rita (Varattu)
Rita (Varattu)
Rita (Varattu)
Rita (Varattu)
Rita (Varattu)
Rita (Varattu)
Rita (Varattu)
Rita (Varattu)

Rita

Rita löydettiin sisarustensa kanssa Mitsikkeli-vuorilta ilman emoa. Heidät oli saatava turvaan ja äitiäkin yritettiin etsitä tuloksetta.
Pennut ovat olleet Kostan tarhalla ja kasvaneet nuoriksi aikuisiksi omaa kotiaan etsiviksi koiriksi. Ritan sisarukset ovat löytäneet omat kotinsa ja hänen veljensä Malcom on päässyt Suomeen kotihoitoon. Nyt olisi viimeisen sisaruksen Ritan vuoro löytää koti ja päästä tarhalta pois.

Rita on ihana, sosiaalinen ja kaikille ystävällinen koira. 
Ihmisiä Rita rakastaa ja viikon kohokohtia onkin kun vapaaehtoiset tulevat ja vievät lenkille ja saa ylimääräisiä rapsutuksia.
 Tulee hyvin juttuun muiden koirien kanssa tarhalla sekä tarhan kahden aasin kanssa.
 Hihnakävelyä on opeteltu tarhalla käyvien vapaaehtoisten kanssa. Älykäs ja nopea oppimaan ja ruoalla hyvin motivoitavissa. Omaa kultaisen ja seesteisen luonteen.

Ritan olemme tarhalle vieraillessa tavanneet muutamaan otteeseen ja tämä suloinen ja ihana luonteinen neiti on valloittanut sydämiä tehokkaasti.

Ikä noin 1,5v
Paino noin 20kg
Korkeus noin 50cm
Steriloitu narttu
Sijainti Kostasin tarha, Ioannina, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna,
madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.


Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/


Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?

Ritan kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304