Valikko Sulje

Cody

Cody
Cody
Cody
Cody
Cody
Cody
Cody
Cody
Cody
Cody
Cody
Cody

Cody

Cody löydettiin viime kesänä Metsovon kylästä pohjois-kreikassa. Hän oli järkyttävän huonossa kunnossa ja lähes nälkiintynyt. Kostas löysi hänet ja otti epäröimättä pojan turvaan ja sitoutui hoitamaan hänet kuntoon. Kostas kuntoutti Codyn ja tänä päivänä pojasta on kuoriutunut komea ja koira.

Cody elää tarhalla sulassa sovussa erilaisten koirien kanssa mutta hänestä on tarhalla huomattu että on vähän päällepäsmäri pienempiä koiria kohtaan. Tämä toki voi tarhaolosuhteiden ulkopuolella olla eri tilanne, mutta ensisijaisesti mikäli Codyn tulevassa kodissa on muita koiria, olisi niiden hyvä olla hänen kokoisia tai isompia. Tarhalla on myös kaksi Aasia ja Cody tulee heidän kanssa hyvin juttuun myös. Cody rakastaa ihmisiä ja on erittäin hellyydenkipeä poitsu. Cody on huumorintajuinen hassuttelija. On harjoitellut hihnassa kulkemista ja tämä sujuu oikein hyvin.

paino noin 20kg
ikää noin 4 vuotta
Kastroitu uros
Sijainti Kostasin tarha, Ioannina, Kreikka

Olisiko sinulla koti Codylle ?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Codyn kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304