Valikko Sulje

Coconut

Coconut
Coconut
Coconut
Coconut
Coconut
Coconut
Coconut
Coconut

Coconut

Coconut ja hänen veljensä Malibu löydettiin pentuina Ioanninan yliopiston kampukselta kesäkuun 2022 loppupuolella. Löydättessä hänen korvat tarvitsivat hoitoa, hänellä oli korvatulehdus vasemmassa korvassa ja toisessa naarmuja. Korvat saatiin kuntoon hyvällä hoidolla nopeasti.

Coconut elää tällä hetkellä aitauksessa veljensä Malibun ja heidän ystävän Amigan kanssa Ioanninan yliopiston kampuksella. Coconut rakastaa juosta ja leikkiä kavereidensa kanssa. Coconutille on kuitenkin on tärkeää että hänen lajitoverinsa osaavat koirien elekieltä hyvin ja ymmärtävät rajat eivätkä ole liian päällekäyviä. Coconut on ruoasta hyvin motivoituva ja sen avulla helppo hänelle asioita opettaa. Coconut veljensä tavoin rakastaa ihmisiä todella paljon. Hän myös osaa peruskäskyjä. Tapasimme Coconutin elokuussa vieraillessamme Ioanninassa. Coconut sulatti sydämen iloisella olemuksellaan. Tulee toimeen muiden koirien kanssa ja pitää lapsista.

Syntynyt 01/2022
Paino noin 25kg
Kastroitu uros

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Coconutista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ Koirista peritään kulukorvaus