Valikko Sulje

Cinder

Cinder
Cinder
Cinder
Cinder
Cinder
Cinder
Cinder
Cinder
Cinder
Cinder

Cinder

Cinder ja sisko Ella löydettiin Ioannina yliopiston kirjaston ulkopuolelta lokakuussa. Opiskelijat onneksi näkivät pienet pennut ja pitivät huolen heistä kunnes yliopiston alueen koirista huolehtivat ehtivät paikalle ottamaan pennut turvaan. Nuoret pennut vietiin eläinlääkäriin hoidettavaksi ja tarkistettavaksi. Edellinen yönä joku oli kampukselle tullut hylkäämään pennut. Kampuksella asuu monia isoja koiria laumoissa ja pennuille olisi voinut käydä todella huonosti.

Siskokset ovat nyt turvassa ja pääsevät etsimään omia loppuelämän kotejaan. Cinder on nuoren pennun tavoin utelias, leikkisä ja hauska pieni neiti. Rakastaa ihmisiä ja ihmisten läheisyyttä ja hellyyttä. Cinderiltä löytyy hyvä ruokahalu. Nuoresta iästään johtuen tarkempia luonnekuvauksia on vielä hankala tehdä.

Ikää nyt noin 2kk, Suomeen tullessa vähintään 4kk
paino noin 5kg (aikuisena arviolta 25kg)
Steriloimaton narttu

Olisiko sinulla koti kauniille Cinderille?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

On nuoren ikänsä takia steriloimaton. Tulee kuitenkin steriloida 2-3kk ensimmäisten juoksujen jälkeen. Tästä koituneet kustannukset tulevat adoptoijan hoidettavaksi kokonaisuudessaan.

Jos kiinnostuit Cinderistä, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ . Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ .