Valikko Sulje

Charlie

Charlie
Charlie
Charlie
Charlie
Charlie
Charlie
Charlie
Charlie
Charlie
Charlie

Charlie

Ikäarvio 1 vuosi

Uros, kastroitu

Paino 30 kg

Charlie ja hänen sisko Dakota päätyivät viime talvena turvaan Hopelandin tarhalle heidän ollessa vain muutaman kuukauden ikäisiä pentuja. Sisko Dakota löysi kodin melko pian tarhalle tulon jälkeen ja on kotiutunut hyvin Suomeen. Charlie on nyt odotellut omaa vuoroaan jo kahdeksan kuukautta, jona aikana hänestä on kasvanut upea nuori mies.

Tapasin tämän todella hauskan ja persoonallisen näköisen kaverin tarhavierailulla lokakuussa toistamiseen. Puolen vuoden aikana Charliesta oli kuoriutunut upea ja sosiaalinen koira, joka otti meidän vierailijat vastaan avoimesti. Charlie selvästi nauttii tarhan vapaaehtoisten huomiosta ja rapsutuksista. Charlie elää tarhalla laumassa, jossa on monen kokoista ja ikäistä kaveria. Hän leikki erittäin lempeästi lauman pienimmän 5 kiloisen koiran kanssa. Ikäänsä nähden Charlie vaikuttaa melko rauhalliselta tyypiltä.

Charlie pääsi meidän kanssa myös lenkille tarhan ulkopuolelle, missä mm. liikenne ja vieraat koirat olivat toki vielä hieman jännittäviä, mutta hänestä kuoriutuu varmasti vielä mainio ulkoilukaveri.

Löytyisikö sinulta koti tälle personaalliselle pojalle?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) sekä Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus