Valikko Sulje

Cesar

Cesar
Cesar
Cesar
Cesar
Cesar
Cesar
Cesar
Cesar
Cesar
Cesar
Cesar
Uros
Ikäarvio 5-6 kk
aikuispainon arvio 30 kg
Cesarin ja sisarusten tarinan alku on tavallistakin traagisempi. Kesäkuussa Natasa näki avunpyynnön fecebookissa vuorille hylätyistä todella huonokuntoisista paimenkoiran pennuista. Natasa hyppäsi heti tarhan vapaaehtoisten kanssa autoon, ja he suuntasivat vuorille. Paikanpäällä auttajille selvisi tilanteen vakavuus:  kahdeksan pentua oli todella huonossa kunnossa ja kolme pentua löytyi kuolleena. Todennäköisesti joku oli leikannut kuolleiden pentujen päät irti. Henkiin jäänyt joukko pääsi heti eläinlääkärin luo tehohoitoon. Pennnut kärsivät vakavista iho-ongelmista ja aliravitsemuksesta.
Nyt pentujen iho-ongelmat ovat selätetty ja he ovat turvassa Hopelandin tarhalla. Heille on alkanut kasvamaan turkki takaisin paljaille ihoalueille ja massaakin on kertynyt hyvällä ruokinnalla, joten oman kodin etsintä voi alkaa.
Cesar on pentueen komistus jolla on upea väritys. Cesarin luonnetta kuvaillaan herttaiseksi ja leikkisäksi, hän rakastaa lelujen ja keppien järsimistä. Rankka alkutaival ei ole vienyt Cesarinkaan uskoa ihmisiin. Sisarustensa tapaan Cesar rakastaa vapaaehtoisten huomiota ja tulee hyvin toimeen tarhan muiden koirien kanssa. Cesar ei ole vielä sisäsiisti, eikä osaa kävellä hihnassa. Uuden kodin tulee huomioida että tämän pennun perimässä on paimenkoiraa.
Löytyisikö sinulta rakastava koti tälle kovan onnen komistukselle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus
Nuoren iän vuoksi ei ole kastroitu.
Tulee kastroida Suomeen tulon jälkeen sovitusti. Tästä aiheutuneet kulut tulevat kokonaan adoptoijan maksettavaksi.