Valikko Sulje

Bubbles

Bubbles
Bubbles
Bubbles
Bubbles
Bubbles
Bubbles
Bubbles
Bubbles

Bubbles

Blossom ja Buttercup löydettiin heidän emänsä kanssa kaksi kuukautta sitten Ioanninassa. Heidät otettiin tarhalle turvaan kasvamaan pois katujen vaaroilta. Bubbles löytyi myöhemmin kuljeskelemasta samalta alueelta siskonsa kanssa ja heidän heti yhdistettiin olevan Blossomin ja Buttercupin sisaruksia. Bubbles otettiin tarhalle myös turvaan siskonsa kanssa kuka pian adoptoitiin paikallisesti.

Bubbles on tarhalla ihastuttanut monia vapaaehtoisia sympaattisella olemuksellaan ja kauneudellaan. Hän on ihmisrakas ja hyvin hellyydenkipeä nuori neiti. Päivän kohokohta on vapaaehtoisten vierailu ja silloin saatava extra hellyys ja herkut. Päivät kuluvat muuten siskojen kanssa leikkien ja torkkuen. Bubbles tykkää kaikista koirista tarhalla. Ei osaa kävellä hihnassa tai ole sisäsiisti.

Ikä noin 5kk
Paino aikuisena noin 20-25kg
Steriloimaton narttu
Sijainti Ioannina kunnallinen tarha, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen steriloimattomana. Tulee steriloida noin 3kk kuluessa ensimmäisistä juoksuista. Tästä koituvat kustannukset tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Bubblesin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304