Valikko Sulje

Brownie

Brownie
Brownie
Brownie
Brownie
Brownie
Brownie
Brownie
Brownie
Brownie
Brownie
Brownie
Brownie

Brownie

Brownie löydettiin alkuvuodesta Ioanninan yliopiston kampukselta asuntolan luota. Yliopiston alueella toimivan yhdistyksen vapaaehtoiset riensivät paikalle heti koirasta kuultuaan. Brownielta ei löytynyt sirua, ehkä joku oli hänet hylännyt yliopistolle.

Brownie vietiin eläinlääkäriin sirutettavaksi, rokotettavaksi, steriloitavaksi ja loishäädöt saamaan. Tämän jälkeen hänet vietiin yliopiston kampuksen laidalla olevaan tarhaan turvaan, missä hän nyt elää Camelin, Oreon ja Melianin kanssa.

Brownien kerrotaan olevan hyvin ystävällinen ja rakastava nuorukainen. Brownie löydettäessäänkin kellahti selälleen ottamaan rapsutuksia vastaan. Brownie tuntuukin aina olevan positiivinen ja iloinen, Brownie on hyvin perso herkuilla ja niiden avulla häntä on helppo opettaa. Brownie tulee upeasti toimeen muiden koirien kanssa ja on sopeutunut hyvin uusien kavereiden kanssa aitauksen jakamiseen.

Ikä noin 1 vuosi
Paino noin 20kg
Steriloitu narttu
Sijainti Ioanninan yliopisto, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?Koirista peritään kulukorvaus

Brownien kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304