Valikko Sulje

Boss

Boss
Boss
Boss
Boss
Boss
Boss

Frodo, Boss, Ros ja Victor löydettiin hylättynä eräästä kylästä Thessalonikin lähistöltä. Mitäpä muuta Joanna voi kun ottaa pienet pennut autonsa kyytiin ja viedä turvaan.

Boss on noin 7 kk ikäinen poika. Painoa tällä hetkellä noin 20 kiloa. Aikuispaino on noin 30 kiloa. Bossin päivät kuluvat koirakavereiden kanssa leikkiessä ja syömisestä. Päivän kohokohta on Joannan ja muiden ihmisten tuleminen. Silloin alkaa Bossin pikkuinen häntä vispaamaan hurjasti. Boss tykkää rapsutuksista ja ihmisen lähellä olemisesta. Boss tykkää leikkiä muiden koirien kanssa ja välillä tarhalla olevat lelutkin saavat kyytiä. Boss on iloinen ja avoin pieni poika. Bossista saat hyvän kaverin ulkoiluun ja tämän koiran kanssa sinulle ei tule aika pitkäksi.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishamania) Tulee Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Boss tulee Suomeen kastroimatta. Hänet tulee kastroida 4-6 kk kuluessa Suomeen tulostaan. Tästä aiheutuneet kulut tulevat adoptoijan maksettavaksi.
Jos kiinnostuit Bossista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?