Valikko Sulje

Boo (kodinvaihtaja)

Boo (kodinvaihtaja)
Boo (kodinvaihtaja)
Boo (kodinvaihtaja)
Boo (kodinvaihtaja)
Boo (kodinvaihtaja)
Boo (kodinvaihtaja)

Boo (kodinvaihtaja)

Tämä on Boo, joskus vuosia sitten hänet tunnettiin nimellä Jersey. Boo saapui kolmisen vuotta sitten omaan kotiin Suomeen ollessaan vielä pentu. Boo on tottunut tästä asti perheeseen missä on kaksi aikuista ihmistä ja toinen koira. Boo kuitenkin etsii nyt uutta rakastavaa kotia itselleen. Boo on kerrassaan ihana ja rakastava pieni omaa perhettään kohtaan. Boo on kuitenkin herkkä koira kuka jännittyy joistain äänistä lenkeillä. Boo kaipaakin itselleen rauhallista asuinaluetta tulevalta kodiltaan.

Boo jännittyy vieraista kodissaan ja vieraat kotiin saapuessaan saavatkin kuulla Boon haukkusoolot. Hetken päästä Boo pystyy jo makoilemaan rauhassa vieraiden läsnäollessa kunhan vieraat eivät häntä koita lähestyä. Boolla on huonoja kokemuksia lapsista joten hän etsii kotia aikuisperheestä. Boo pärjäisi ainoanakin koirana hyvin muttei pahastu koirakavereistakaan kunhan he eivät ole liian päällekäyviä häntä kohtaan.

Uudessa perheessä tulisi ymmärtää Boon pelot ja ymmärtää, että niiden voittaminen voi viedä paljon aikaa. Alussa tarvitsee myös paljon aikaa uusille ihmisille ennen luottamusta, mutta odotus on palkitsevaa, koska Boo rakastaa antaa pusuja ja
kölliä kainalossa. Antaa omalle ihmiselleen kaiken rakkauden. Pitää miehistä enemmän kuin naisista.

Boon kanssa ei tarvitse myöskään miettiä onko sohvan ja sängyn aluset putsattu.
Ne on hänen lempi paikkoja Pesien tekeminen isoista peitoista ja niihin kaivautuminenkin
on parasta Boon mielestä. Boo osaa hienosti olla yksin kotona ongelmitta.

Boo antaa hienosti pestä itsensä, vaikkei siitä tykkääkään. Kynsien leikkuu onnistuu parhaiten selin makuulla ja herkuilla.

Osaa istua, antaa tassun, käydä maahan, odottaa ja ”turva”-sanalla tulee jalkojen väliin istumaan. Tänne-sanaakin osaa jo jotenkin totella, vaikkei muutenkaan kauas lähtisi tutusta ja turvallisesta. Osaa myös luopua leluista ja herkuista. Osaa myös soittaa kelloa, aina kun sitä painan saaa herkun. Osaa hakea pallon tai leluja ja rakastaa noutaa
niitä. Haluaisi oppia aina vain lisää temppuja!

Kokonaisuudessaan Boo on ilmeikäs, älykäs, eloisa, kova ääninen ja hellyyden kipeä pikku prinsessa.

Steriloitu, narttu, 2v10kk.
Painoa 10kg.
Tarvittavat rokotukset uusittu tammikuussa 2023(Merkattu passiin).

Boo on käynyt kipututkimuksissa, jossa selvisi alkavaan nivelrikkoon viittaavaa. Boo oli jonkin aikaa kipulääke ja hermolääke kuurilla, josta luovuttiin pikku hiljaa lääkärin ohjeistuksella.
Alkavaa nivelrikkoa seurataan, josta ei ole huomattu oireita enää lääkityksen jälkeen.

Boo on nyt vaihtamassa kotia. Boon tämänhetkinen koti on Vantaalla.
On tullut Suomeen Ruokaviraston Traces- järjestelmään kirjattuna

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/
Koirista peritään kulukorvaus