Valikko Sulje

Ben

Ben
Ben
Ben
Ben
Ben
Ben
Ben
Ben
Ben
Ben
Ben
Ben

Ben

Ben ja Jerry löydettiin alkuvuodesta Ioanninasta Pohjois-Kreikasta. Heidät löytäneet ottivat heti yhteyttä alueella toimivan yhdistyksen ihmisiin ja pennut haettiin turvaan Ioanninan kunnalliselle tarhalle missä he elävät tällä hetkellä.

Ben ja veljensä ovat metsästyskoiramixejä, todennäköisesti vahinkopennut mistä on haluttu eroon. Menneisyys ei näitä veijareita paina. Ben on rohkea ja ihmisrakas nuori poika. Hän rakastaa rapsutuksia ja huomiota ihmisiltä ja ottaa kaiken ilon irti joka hetkestä vapaaehtoisten seurassa. Ben tulee hyvin juttuun veljensä ja muiden koirien kanssa.

Ikä noin 5kk
Paino aikuisena noin 15kg
Kastroimaton uros
Sijainti Ioannina kunnallinen tarha, Kreikka

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk kuluessa Suomeen tulosta. Tästä koituvat kustannukset tulevat adoptoijan hoidettavaksi.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus

Benin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304