Valikko Sulje

Bello

Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Uros, kastroitu
Ikäarvio 1,5v
Paino 23 kg
Säkäkorkeus 58 cm
Natasa löysi Bellon eräänä sateisena päivänä yksin harhailemassa läheisestä kylästä. Löytöhetkellä koira oli todella laihassa kunnossa ja täynnä kirppuja. Nyt Bello on Hopelandin tarhalla hyvässä hoidossa.
Tarhalla Belloa kuvaillaan iloiseksi ja aktiiviseksi nuoreksi koiraksi. Bello tulee hyvin toimeen tarhan muiden koirien kanssa ja nauttii vapaaehtoisten huomiosta ja rapsutuksista. Kaikista eniten maailmassa Bello rakastaa kuitenkin ruokaa, jonka hän haistaa tarkalla kuonollaan pitkänkin matkan päästä. Tulevassa kodissa Bello voisikin nauttia esimerkiksi nenätyöskentelystä. Bello on harjoitellut tarhalla hihnakävelyä, mikä sujuukin jo melko mallikkaasti.
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä:https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/