Valikko Sulje

Bello

Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Bello
Uros, kastroitu
Ikäarvio 2 vuotta
Paino 20 kg
Säkäkorkeus 58 cm
Maailman kultaisin Bello etsii edelleen ikiomaa kotia.
Natasa löysi Bellon eräänä sateisena päivänä noin vuosi sitten. Hän harhaili yksin Hopelandin läheisessä kylässä. Löytöhetkellä koira oli todella nälkäinen, kylmissään ja laihassa kunnossa.
Bello pääsi turvaan Hopelandin tarhalle ja hänestä on ajan myötä kuoriutunut tarhan tähti ja monen suosikki. Hopelandin tarhalla työskentelee iso joukko vapaaehtoisia, joten ihmisrakkaalle ja sosiaaliselle Bellolle on onneksi riittänyt rapsuttajia ja leikittäjiä. Bello elää laumassa, jossa on monenlaisia koiria, niin pentuja kuin senioreita sekä isoja ja pieniä. Bello tulee hyvin toimeen lauman muiden koirien kanssa.
Kaikista eniten maailmassa Bello rakastaa kuitenkin ruokaa, jonka hän haistaa tarkalla kuonollaan pitkänkin matkan päästä. Hän on siis erittäin hyvin motivoitavissa ja koulutettavissa herkuilla. Bello on harjoitellut tarhalla hihnakävelyä, mikä sujuukin jo mallikkaasti.
Bellon yhteyshenkilö Iina kertoo:
Olen tavannut Bellon nyt kahteen otteeseen Hopelandin tarhalla huhti- ja lokakuussa ja en voi kuin ihmetellä miten tämä upea koira on vielä vailla omaa kotia. Ainoa syy minkä keksin on metsästyskoiramainen ulkonäkö. Ihmiset usein nimittäin ohittavat adoptio-ohjelmamme koirat, jotka näyttävät metsästyskoirilta, vaikka sieltä löytyy tälläisiä Bellon kaltaisia ihanuuksia. Bello on mitä luultavammin kreikanajokoira, ja hylätty metsästyskäyttöön sopimattomana tai tarpeettomana.
Lokakuun tarhavierailulta Bello jäi erittäin positiivisesti mieleen. Hän otti meidän vastaan avoimesti häntä heiluen. Uskon että hänellä olisi erittäin paljon iloa ja rakkautta annettavana tulevalle kodille.
Olisiko nyt Bellon vuoro löytää oma koti?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä:https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/