Valikko Sulje

Bakira (Suomessa)

Bakira (Suomessa)
Bakira (Suomessa)
Bakira (Suomessa)
Bakira (Suomessa)
Bakira (Suomessa)
Bakira (Suomessa)
Bakira (Suomessa)
Bakira (Suomessa)
Bakira (Suomessa)
Bakira (Suomessa)

Bagheera
Bagheera ja hänen neljä veljeään löydettiin Ioanninan yliopiston parkkipaikalta. Yksi pennuista oli valitettavasti menehtynyt. Loput heistä otettiin turvaan ja vietiin kampuksen laidalla olevaan aitaukseen. Yksi pennuista menehtyi vielä parin päivän jälkeen. Loput kolme selvisivät ja ovat terveitä iloisia pentuja. Heidän äitinsä on Tara niminen kampuksella elävä koira ketä ei olla onnistuttu saamaan kiinni ja vietyä steriloitavaksi. Tara on noin 20kg painoinen koira.

Bagheera on veljiään hiukan ujompi, on kuitenkin reipastunut kovasti ja ottaa hyvin tukea rohkeimmissa veljistään. Hän on pentumaisesti leikkisä ja hauska persoona ja päivät kuluvat veljien kanssa leikkien. Bagheera on rento ja kun hän saa tutustua uusiin ihmisiin omassa tahdissaan, on hän mitä mainioin ihmisen paras ystävä.

Kotihoitoon Bakira saapui syyskuun lopussa. Kotihoitaja kertoo hänestä seuraavasti:

Bakira on ujo mutta kuitenkin utelias pieni poitsu. On kotihoidossa Vesivehmaalla rivitalossa jossa perheessä 2,5v lapsi jonka kanssa tulee hyvin juttuun.
Tulee myös toimeen muiden koirien kanssa ja rauhallisessa ja kotoisassa tilanteessa on kova leikkimään. Kävelee hihnassa nätisti mutta vielä muualla kuin kotona ulkoillessa aika varautunut. Saa hihnalenkeillä paljon tukea toisesta koirasta. Hieman nirso ruualle.
Sisäsiisti ei vielä ole mutta osaa tehdä hyvin alustalle. Ei ole kotihoidossa ilmennyt haukkuherkkyyttä.
Hoitotoimenpiteet sujuvat ok vetäytyy niissä vähän omaan kuoreensa mutta antaa tehdä hyvin. Yksin olo sujuu hyvin.

Ikä 5 kuukautta
Paino aikuisena max 25kg
Kastroimaton uros

Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tuli Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk Suomeen tulon jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit Bagheerasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ Koirista peritään kulukorvaus