Valikko Sulje

Bagheera

Bagheera
Bagheera
Bagheera
Bagheera
Bagheera
Bagheera
Bagheera
Bagheera

Bagheera

Bagheera ja hänen neljä veljeään löydettiin Ioanninan yliopiston parkkipaikalta. Yksi pennuista oli valitettavasti menehtynyt. Loput heistä otettiin turvaan ja vietiin kampuksen laidalla olevaan aitaukseen. Yksi pennuista menehtyi vielä parin päivän jälkeen. Loput kolme selvisivät ja ovat terveitä iloisia pentuja. Heidän äitinsä on Tara niminen kampuksella elävä koira ketä ei olla onnistuttu saamaan kiinni ja vietyä steriloitavaksi. Tara on noin 20kg painoinen koira.

Bagheera on veljiään hiukan ujompi, on kuitenkin reipastunut kovasti ja ottaa hyvin tukea rohkeimmissa veljistään. Hän on pentumaisesti leikkisä ja hauska persoona ja päivät kuluvat veljien kanssa leikkien. Bagheera on rento ja kun hän saa tutustua uusiin ihmisiin omassa tahdissaan, on hän mitä mainioin ihmisen paras ystävä.

Ikä 4 kuukautta
Paino aikuisena max 25kg
Kastroimaton uros

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen kastroimattomana. Tulee kastroida 4-6kk Suomeen tulon jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Tulee Suomeen 30.9

Jos kiinnostuit Bagheerasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ Koirista peritään kulukorvaus