Valikko Sulje

Ava

Ava
Ava
Ava
Ava
Ava
Ava
Ava
Ava
Ava
Ava

Ava

Narttu

ikäarvio 4 kuukautta

Aikuispainon arvio 18-20kg , siro rakenteeltaan

Kesällä Ava ja hänen viisi sisarusta löydettiin Thessalonikista juuri kun isompi kulkukoiralauma yritti hyökätä pentujen kimppuun. Pennut pääsivät turvaan Hopelandin tarhalle ja ovat nyt valmiita etsimään omat kodit Suomesta.

Ava on kaunis nuori tyttö, jota kuvaillaan tarhalla iloiseksi, sosiaaliseksi ja energiseksi pennuksi. Ava rakastaa pentumaiseen tapaan leikkimistä ja sisarusten kanssa painimista. Ava toivoo itselleen aktiivista ja liikkuvaa kotia ja mahdollisesti jotain harrastusta yhdessä omistajan kanssa. Sosiaalinen Ava rakastaa tarhan vapaaehtoisia ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Nuoren ikänsä vuoksi hihnakävely ei ole Avalle vielä tuttua, eikä hän ole vielä sisäsiisti.

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä huolellisesti https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut ajatuksella https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?
Koirista peritään kulukorvaus
Nuoren iän vuoksi ei ole steriloitu.
Tulee steriloida Suomeen tulon jälkeen sovitusti, 3-4 kk ensimmäisten juoksujen jälkeen. Tästä aiheutuneet kulut tulevat kokonaan adoptoijan maksettavaksi.