Valikko Sulje

Athenoula

Athenoula
Athenoula
Athenoula
Athenoula
Athenoula
Athenoula
Athenoula
Athenoula
Athenoula
Athenoula

Athenoula

Ikäarvio n. 1,5v
Paino n. 23kg
Steriloitu narttu

Athenoula löydettiin pienenä toisen pennun kanssa hylättynä eräälle tyhjälle tontille. Naapurissa asuvat olivat valittaneet pentujen haukkumisesta ja vapaaehtoisilla oli pelko että pennuille tehdään jotain pahaa, joten pennut haettiin turvaan. Myöhemmin vapaaehtoiset kuulivat naapureilta että pentujen emo etsi pentujaan ja itki tuolla tyhjällä tontilla pentujensa perään. Emokin käytiin hakemassa turvaan. Hänet steriloitiin ja tästä toivuttuaan, koko pieni perhe näki taas toisensa ja aloittivat omien kotien etsinnän. Toinen pennuista adoptoitiin Suomeen nopeasti, mutta Athenoula ja emo Toumba etsivät vielä omaa kotiaan Kreikassa.

Athenoula on odottanut omaan kodin löytymistä jo vuoden verran ja hänestä on kasvanut kaunis ja leikkisä nuori koira. Saman kotihoitajan luona on useita koiria emo Toumban lisäksi, ja Athenoula tulee kaikkien heidän kanssaan toimeen mainiosti. Hoitajalla on myös kissoja ja Athenoula on niiden läheisyydessä käyttäytynyt hyvin.

Nuoren koiran tavoin Athenoula jaksaisi leikkiä ja touhuta, vaikka koko päivän. Hän myös oppii nopeasti, joten Athenoulasta saisi varmasti hyvän kaverin niin lenkkeilyyn kuin muihinkin harrastuksiin. Touhuamisen välissä hän tulee pyytämään rapsutuksia ja jakaa anteliaasti pusuja tutuille.

Athenoula on kaikenkaikkiaan iloinen ja reipas nuori koira kotioloisss, mutta koska hän ei ole vielä paljon erilaisissa paikoissa vieraillut, saattavat uudet tilanteet ja ihmiset jännittää. Hihnakävelyyn on totutellut ja se sujuu hyvin.

Olisiko sinulla koti Athenoulalle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) sekä Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut: https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus