Valikko Sulje

Arapis

Vuoden vierii ja minä olen aina vaan täällä tarhalla. Löytyiskö viimeisille vuosilleni minulle lämmin sohva ja hellä omistaja ?

Olen Arapis. Olen noin 8-9 vuotias kastroitu poika. Painan noin 28 kiloa. Kävelen remmissä todella hyvin. Edellisessä kodissa minua kiusattiin ja pahoinpideltiin  mitä ihmeellisimmillä tavoilla. En ole koskaan kuitenkaan menettänyt uskoa ihmisiin. Rakastan ihmisen läsnäoloa. Rakastan ihmisen hellää kättä. Rakasta ihmisen lämpöä. Yksi ainoa toive minulla on, saisin sen oman kodin vielä kerran.

Tulen Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, kastroituna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, leishmania, ehrlichilia) Tulen Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Kulukorvaus peritään. Jos kiinnostuit minusta, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Arapis tulee Suomeen seniorina ja sitten kulukorvaus on alhaisempi. Lisäksi annamme mukaan ison säkin laadukasta koiranruokaa ja pullon hyvää öljyä.