Valikko Sulje

Aqua

Aqua
Aqua
Aqua
Aqua
Aqua
Aqua
Aqua
Aqua
Aqua
Aqua
Aqua
Narttu (leikattu)
Ikäarvio 1-2 vuotta
Paino 16 kg
Sijainti: Thessaloniki, Kreikka
Aqua on kompaktin kokoinen ja herttainen koira suloisilla luppakorvilla.
Taustaa:
Aqua löytyi alkuvuodesta Thessalonikin lähellä sijaitsevalta pellolta kuuden pentunsa kanssa. Löytöhetkellä pennut olivat noin kolmen kuukauden ikäisiä
Onnellisten sattumien kautta emo ja pennnut pääsivät turvaan Hopelandin tarhalle, missä heille oli tarjolla riittävästi ruokaa ja suojaa. Aluksi emo ja pennut viettivät karanteenissa, mutta nyt koko joukko on rokotettu ja madotettu, joten he pääsevät viettämään aikaa tarhan muiden koirien kanssa. Aluksi Aqua oli tarhalla peloissaa hyvin ymmärrettävästi, mutta nyt tytön kultainen luonne tulee päivä päivältä enemmän esiin.
Hopelandin tarhalla koirien olot ovat kodinomaisemmat kuin monella muulla tarhalla. Aqua ja pennut saavat elää vapaaehtoisten kanssa samassa talossa, joten mukavia ihmiskontakteja ja rapsutuksia on tarjolla koko ajan. Aquan laumaan kuuluu omien pentujen lisäksi parikymmentä koirakaveria, joiden kaikkien kanssa hän tulee toimee erinomaisesti. Aqua on laumassa enemmän alistuva. Hän tykkää viettää aikaa sohvalla pentujen kanssa pötkötellen. Hän viettää aikaa muidenkin kuin omien pentujen kanssa. Hopelandin tarhalla koirat saavat juosta vapaana isolla piha-alueella päivittäin.
Tarhalla Aquaa kuvaillaan ja rauhalliseksi ja äärimmäisen kiltiksi koiraksi. Aqua on koira joka ei nauti tarhan hälinästä, vaan arvostaisi varmasti oman kodin lämpöä ja rauhaa.
Olisiko sinulla koti tälle kauniille tytölle?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Koirista peritään kulukorvaus.
kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 2368304