Valikko Sulje

Anna

Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Anna
Steriloitu narttu
Ikäarvio hieman alle 10 vuotta
Paino noin 28 kg
Annan tarinan alku on tavallistakin surullisempi. Pari vuotta sitten Natasa sai ilmoituksen kauhujen talosta, jonne useampi kymmenen koiraa oli hylätty omien ulosteiden keskelle ilman ruokaa tai puhdasta vettä. Osa koirista oli ollut talossa vuosikausia.
Anna on yksi kauhujen talon koirista. Natasan saapuessa hakemaan koiria talosta Anna pelkäsi todella paljon ihmisiä eikä antanut koskea itseensä. Pikkuhiljaa vuosien aikana hyvässä hoidossa Anna on palauttanut luottamuksen ihmisiin.
Nyt Anna on asunut viimeiset vuodet Hopelandin tarhalla ja hänestä on kuoriutunut ihmisrakas koira, jota kuvaillaan upeaksi persoonaksi. Anna rakastaa ruokaa ja rapsutuksia. Hän on hieman pyöreässä kunnossa, joten uuden kodin tulee sitoutua painonpudotukseen. Anna tulee hyvin toimeen tarhan muiden koirien ja vapaaehtoisten kanssa.
Annalla on todettu Leishmania, joka on aina ollut oireeton ja tällä hetkellä hyvässä hoitotasapainossa. Korkean iän ja Leishmanian vuoksi Anna on erityisadoptiossa, jolloin kulukorvaus on pienempi.
Olisiko sinulla kotona ja sydämessä tilaa tälle ihanalle mummelille, jotta hänen tarina saisi onnellisen lopun?
Tuli Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia,) Leishmania testataan vielä lähtiessä uudelleen. Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit Annasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/