Valikko Sulje

Anet

Anet
Anet
Anet
Anet
Anet
Anet
Anet
Anet
Anet
Anet

Anet

Kuusi sisarusta löytyi Ioanninan yliopiston läheiselle alueelle. Eräs paikallinen löysi heidät pentujen onneksi ja auttoi heidät turvaan. Pennut olivat hyvin nuoria ja enää ei etsinnöistä huolimatta löydetty. Näinollen pääteltiin että kyseessä oli omistetun koiran vahinkopennut mitkä oli hylätty. Näin nuoret pennut eivät olisi selvinneet kauaa omillaan kadulla joten he olivat todella on rakkaita että välittävä ihminen sattui heidät löytämään.

Anet, Markos, Bailey, Fabio, Diego ja Trika pääsivät Ioanninan kunnalliselle tarhalle löytymisensä jälkeen. Tarhalla pentue sai rokotukset ja loishäädöt asianmukaiseen kuntoon ja ovat valmiita kodinetsintään. Anet on sisarustensa tapaan leikkisä ja iloinen nuorukainen. Anet on erittäin ihmisrakas sylivauva kuka nauttii ihmisten läheisyydestä ja hellyydestä.

Ikä noin 2,5kk
Paino aikuisena noin 25-30kg
Steriloimaton narttu

Olisiko sinulla tälle kauniille tytölle koti?

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Tulee Suomeen steriloimattomana. Tulee steriloida 2-3kk kuluessa ensimmäisten juoksujen jälkeen. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan hoidettavaksi.

Jos kiinnostuit Anetesta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/