Valikko Sulje

Amiga

Amiga
Amiga
Amiga
Amiga
Amiga
Amiga
Amiga
Amiga
Amiga
Amiga

Amiga

Amiga hylättiin Ioanninan viereiseen kylään nuorena. Hänet steriloitiin ja rokotettiin ja palautettiin samaan kylään kunnan toimesta. Amiga päätyi Ioanninan yliopiston alueelle, missä valitettavasti muut koirat kiusasivat häntä. Tästä johtuen hänet otettiin yliopiston alueen tarhaan turvaan muilta koirilta.

Amiga on kerrassaan upea neiti. Hän on rento ja tullut aitauksessa muiden koirien kanssa hienosti toimeen. Amiga elää tällä hetkellä Malibun ja Coconutin kanssa. Päivät kuluvat leikkien, syöden ja vapaaehtoisten rapsuteltavana. Amigalla on luottava ja rakastava suhde ihmisiin ja rakastaa haleja ja rapsutuksia. Osaa itse pyytää huomiota sitä halutessaan. Kerrassaan upea, rakastava neiti. Pitää myös lapsista.

Ikä 3v
Paino ~25kg
Korkeus 55-65cm
Steriloitu narttu

Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Amigasta, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ Koirista peritään kulukorvaus