Valikko Sulje

Amalia

Amalia
Amalia
Amalia
Amalia
Amalia
Amalia
Amalia
Amalia
Amalia
Amalia

Amalia

Viime lokakuun alussa saimme tiedon, että eräällä tuulimyllyn osia säilyttävällä työmaalla on uusia tulokkaita. Huhtikuun 2022 alussa oli alueelle ilmestynyt kaksi koiraa; iso narttu ja pienempi uros. No sen voikin sitten arvata, että mitä siitä seuraa. Siitä seurasi seitsemän pentua.Amalia äiti piti huolta pennuistaan yhdessä häntä pienemmän isän, Mimiksen kanssa. Tuulimyllyn osia vahtiva mies piti huolta myös koirista. Pennut hän oli laittanut puulaatikkoon, ettei ne päädy petoeläinten suuhun yön aikana, ja etteivät pennut lähde vaeltamaan. Päivisin äiti Amalia piti hyvää huolta pennuistaan.

Nyt pentujen syntymästä on kulunut vuosi. Kaikki pennut paitsi Mina ovat löytäneet kotinsa. Pentujen isä Mimis löysi myös oman kotinsa Suomesta. Äiti Amalia elää yhdessä viimeisen pentunsa Minan kanssa kostasin tarhalla Ioanninassa. Amalia olisi valmis etsimään kotia muun perheen tavoin.
Amalia on luonteeltaan lempeä ja erittäin ihmisystävällinen. Olemme tavanneet Amalian muutaman kerran vieraillessamme tarhalla ja Amalian hauskuus, leikkisyys ja ihmisrakkaus on mieleen jäävää. Amalia pitää lapsista myös.
Amalia on älykäs ja fiksu, oppii nopeasti ja oppimisenhalua löytyy. Osaa kävellä hihnassa.

Ikä noin 4v
Paino noin 30kg
Steriloitu narttu

Amalia tulee Suomeen rokotettuna, madotettuna, steriloituna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Jos kiinnostuit , käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/ ?