Valikko Sulje

Alba

Me pennut lennämme ulos ovesta silloin kun ihmiset kyllästyvät meihin. Olemme arvottomia ja turhia. Jotkut meistä pääsee turvaan ja saavat uuden mahdollisuuden. Minä olen yksi tälläinen onnellinen tapaus. Omaa kotia tulen Suomesta etsimään.

Olen Alba tyttö. Ikää minulla on noin 4 kk ja painoa tällä hetkellä noin 6-8 kiloa. Aikuisena puntari näyttää 30 kiloa. Olen utelias, avoin, leikkisä ja kaikkien kanssa toimeentuleva tyttö. En ole sisäsiisti enkä osaa kävellä remmissä. Täällä sitä tarhalla ollaan muiden kotia etsivien koirien kanssa.

Tulen Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia) Tulen Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Kulukorvaus peritään. Jos kiinnostuit Albasta, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Alba tulee Suomeen steriloimatta. Hänet tulee steriloida ensimmäisten juoksujen jälkeen 2-3 kk kuluessa. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan maksettavaksi.