Valikko Sulje

Aithra

Minäkin, hylätty pentu Thessalonikista tulen etsimään kotia Suomesta. Ihan mahtavaa. Monta ihanaa tarinaa olen kuullut Suomesta ja minä haluan olla myös osa tätä tarinaa.

Olen Aithra. Pieni, 4 kk ikäinen tyttö Kreikasta. Puntarin viisari pysähtyy tällä hetkellä 7-9 kilon tietämille. Aikuisena sen näyttää noin 30-35 kiloa. Olen kaikkien koirien kanssa toimeentuleva pentu. Tykkään leikkiä ja nukkua ja syödä ja syödä ja syödä. Ihmisistä tykkään tietty myös. Olen utelias, iloinen jekkujen keksijä. En ole vielä sisäsiisti enkä osaa remmissä kävellä.

Tulen Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato,ehrlichilia) Tulen Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.
Kulukorvaus peritään. Jos kiinnostuit Aithrasta, käy täyttämässä oheisesta linkistä kotiselvitys https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/
Aritha tulee Suomeen steriloimatta. Hänet tulee steriloida ensimmäisten juoksujen jälkeen 2-3 kk kuluessa. Tästä koituneet kulut tulevat adoptoijan maksettavaksi.