Valikko Sulje

Adam2

Adam2
Adam2
Adam2
Adam2
Adam2
Adam2
Adam2
Adam2

Adam2

Uros
Ikäarvio: 4k (voi matkustaa Suomeen 6kk iässä Heinäkuussa)
Paino arvio aikuisena: >35kg, (nyt 14,8kg)
Kastroimaton nuoren iän vuoksi
Sijainti :Thessaloniki Kreikka

Adam sisaruksineen löydettiin yhdessä harhailemasta Thessalonikin kaduilta hyvin nuorina. Pentueen onneksi heillä oli emo mukanaan huolehtimassa heistä. Emo kuitenkin oli alkuun kovin arka ja emon sekä pentujen kiinni saaminen oli haastavaa, mutta lopulta pitkäjänteisen työn avulla koko poppoo saatiin kiinni ja turvaan Stray Planetin tarhalle.

Tarhalla pennut ovat syöneet hyvin ja saaneet hoivaa ja rapsutuksia vapaaehtoisilta sekä emoltaan. He ovat kasvaneet, vahvistuneet ja reipastuneet tutkimaan ympäristöään ja ovat nyt valmiita kodin etsimiseen Suomesta!
Myös emo on voimistunut tarhalla ja hänestä on kuoriutunut rauhallinen ja ihmisrakas koira.

Adam on veljeään Titoa hieman rauhallisempi ja ujompi, mutta rohkaistuu päivä päivältä enemmän.
Hän on kiinnostunut ympäristöstään ja ihmisistä. Adam viettää sisarustensa kanssa päivät elellen tavallista pennun elämää: leikkien ja tutkien.

Hihnassa kulkemista on alettu tarhalla harjoitella ja se onkin muiden koirien ja sisarusten avulla sujunut jo. Ei ole nuoren iän vuoksi vielä sisäsiisti.

Olisiko sinulla ihanalle Adamille oma koti?
Tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna, madotettuna, ulkoloishäädettynä ja tautitestattuna (anaplasmoosi, babesia, sydänmato, ehrlichilia, leishmania) ja Ruokaviraston ohjeiden mukaan ja Traces järjestelmään kirjattuna.

Jos kiinnostuit Adamista, käy täyttämässä https://hardluckpaws.fi/kotiselvityslomake/ Olethan tutustunut https://hardluckpaws.fi/adoptiot/

Koirista peritään kulukorvaus.

Adamin kodinetsintää hoitaa Hard luck paws ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 23683048.