Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Adoptoi koira Kreetalta luotettavan Hard Luck Paws -yhdistyksen kautta.

Tilaa kannatustuotteitamme, autat samalla Kreetan kodittomia eläimiä. Tilattavissa muun muassa ainutlaatuinen koira-aiheinen ja kissa-aiheinen T-paita.

Turvallisempi huominen Kreetan kulkukoirille ja kissoille. Liittymällä jäseneksi, autat kodittomia koiria ja kissoja Kreetalla.

MITEN VOIN AUTTAA?

Auttaa voit monella tavalla niin Suomessa kuin Kreetallakin. Voit tehdä lahjoituksen esimerkiksi sterilisaatiokampanjaamme liittyen, liittyä jäseneksemme, ostaa kannatustuotteitamme tai kertoa ystävillesikin yhdistyksestämme ja toiminnastamme kodittomien eläinten hyväksi. Suosittelemme myös seuraamaan paikallisten tahojen facebook sivuja. Kreetalla on paljon kodittomia eläimiä joiden tilanne on huono. Sivustoja seuraamalla saat tietoa siitä miten voit parhaiten heitä milloinkin auttaa.

 

Auta koditonta koiraa tai kissaa. Kuvan koira on Kreetalta tarhalta.

 

JÄSENMAKSU 

Hard Luck Paws:n jäsenyys on vaivaton tapa tukea yhdistyksen toimintaa.

Tekemällä lahjoituksen tai liittymällä jäseneksi olet mukana luomassa kodittomille eläimille parempaa tulevaisuutta.

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja maksaa yhdistyksen jäsenmaksun. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan ja se käytetään kokonaisuudessaan kodittomien eläinten auttamiseen. Jäsenmaksun suuruus on 20€.

Jäsenille lähetämme jäsenkirjeen muutaman kerran vuodessa. Tiedotteessa kerromme muun muassa toiminnastamme kodittomien eläinten hyväksi.

Kaikki jäsenmaksut käytetään lyhentämättöminä eläinten hyväksi, paikallisten tarhojen auttamiseen. Yhdellä vuotuisella kannatusjäsenmaksulla saamme esim. 2 rokotetta, yli 20 kg ruokaa tai seitsemälle koiralle loishäädöt, joten jokainen uusi jäsen on kullanarvoinen! Kiitos, että välität.

 

KANNATUSJÄSENEKSI VOIT LIITTYÄ SEURAAVASTI:

1. Täytä lomakkeeseen nimesi, postiosoitteesi, sekä sähköpostiosoitteesi ja paina Lähetys -painiketta,
    näin saamme tarvittavat tietosi.


2. Maksa jäsenmaksu (20€) yhdistyksen tilille
    Hard Luck Paws ry
    IBAN: FI65 3131 1001 7017 74     (BIC / SWIFT: HANDFIHH)


    • Kirjoita maksaessasi laskun viestikenttään:
     kannatusjäsenmaksu kuluva vuosi (esim. 2019) ja oma nimesi


» SIIRRY LOMAKKEESEEN JA TÄYTÄ TARVITTAVAT TIEDOT

 

LAHJOITTAMINEN RAHA TAI OMA OSAAMINEN

Tue toimintaamme kodittomien eläinten auttamiseksi.

Lahjoituksen voi toteuttaa monella eri tavalla. Voit tehdä kerta- tai kuukausilahjoitus haluamaasi kohteeseen. Lahjoituksen voi myös korvamerkitä esimerkiksi lääke-, lääkäri- tai ruoka-apukustannuksien maksamiseen tai jollekin tietylle eläimelle tai yhteistyötahollemme.
Kiitos, että autat meitä auttamaan.

Voit myös lahjoittaa osaamistasi esimerkiksi tekemällä tuotteita (käsitöitä, neuloa villasukkia tai ommella koirille leluja) nettihuutikseemme, myyjäisiin ja myytäväksi kirpputoripöydällemme. Voit myös pitää itse kirpputoripöytää hyväksemme. Ota tällöin ensin yhteyttä yhdistykseemme. Kaikenlainen osaaminen ja apu on tarpeen. Voit auttaa myös tulemalla mukaan auttaamaan tapahtumiimme.

Helppo tapa auttaa on myös kertoa hyviä vinkkejä yhteistyökumppaneista ja kannatustuotteista.

Auttaa voi myös menemällä vapaaehtoistyöhön Kreetalla olevalle tarhalle tai lahjoittamalla vaikka yhden päivän lomastasi. Samalla tutustut lähemmin tarhojen toimintaan ja pääset konkreettisesti auttamaan eläimiä tarjoamalla heille hetken hellyyttä, rapsutuksia ja leikkihetkiä, joita jokainen eläin kaipaa ja tarvitsee.

Suosittelemme seuraamaan paikallisten auttajien facebook sivuja. Voit myös tukea heidän toimintaansa suoraan heidän sivujensa kautta, mikäli haluat tukea ja auttaa juuri tietyn tarhan toimintaa. Voit myös lahjoittaa rahaa esimerkiksi paikallisen tahon käyttämälle eläinlääkärille tai lemmikkieläinten liikkeeseen ruokarahaa, jonka paikalliset toimijat voivat lunastaa. Pienikin lahjoitus merkitsee heille paljon. Kiitos.

Oman ajan ja osaamisen lahjoittaminen on äärimmäisen arvokasta meille. Otamme mielellämme vastaan osaamistasi, joten laitathan viestiä sähköpostiimme tai facebookiin jos mielessäsi on jokin idea, josta olisi apua toiminnassamme.

Rahankeräyslupa: 

Saaja: Hard luck paws ry

Myöntäjä: Oulun poliisilaitos

lupanumero: RA/2019/1002

Myönnetty 13.11.2019

Lupa voimassa 15.11.2019-31.12.2020

 

KANNATUSTUOTTEET JA TIEDONJAKAMINEN

Myymme toimintamme tukemiseksi erilaisia kannatustuotteita, joita ostamalla tuet toimintaamme. Näistä tuotteista tiedotamme lisää Facebookissamme. Kannatuspuodissa myynnissä monenlaista mukavaa, pyyhkeitä, paitoja, juomapulloja ja nyt taas Joulukorttejakin. 

https://www.facebook.com/Hard-Luck-paws-ry-Auta-ostamalla-1557691584268463/

Monella on valtava halu auttaa kärsiviä eläimiä, mutta mahdollisuudet ovat rajatut. Tiedon jakaminen eläinten tilanteesta Kreetalla, sekä yhdistyksemme toiminnasta on erittäin tärkeä tukimuoto. Voit kertoa meistä ja toiminnastamme vaikka työpaikan kahvipöydässä, facebookissa tai vaikka lenkkipolulla ystävillesi. Kaikki apu on tarpeellista.

Voit myös kertoa lähipiirissäsi olevalle, koiraa tai kissaa harkitsevalle mahdollisuudesta adoptoida koditon eläin Kreetalta.

Facebook -sivustamme tykkääminen ja julkaisujen jakaminen on helppo tapa auttaa!

 Adoptoi koira tai kissa Kreetalta. Hard Luck Paws auttaa adoptoinnissa.

 

TARJOA KODITTOMALLE KOIRALLE TAI KISSALLE KOTI

Yhdistyksellämme on myös Traces-lupa ja aloitamme kesällä 2017 eläinten kaupallisen tuonnin Suomeen. Tästä voit tiedustella lisää esimerkiksi sähköpostitse tai lomakkeemme kautta.

Voit myös tehdä yksityisadoption, joka onnistuu parhaiten siten, että varaat matkan Kreetalle ja tuot eläimen tarhalta mukanasi. Yhteistyötarhoillamme toimivat henkilöt tuntevat tarhoilla olevien eläinten luonteen ja tavat joten heiltä voi tiedustella kuka sopisi perheellesi parhaiten.

Tarhoilla on monia kodittomia koiria ja kissoja jotka toivoisivat pääsevänsä vielä omaan rakastavaan kotiin. Etenkin pentuja hylätään jatkuvasti, joten tarhat täyttyvät eikä uusille tulijoille ole tilaa. Siten jokainen adoptoitu antaa mahdollisuuden uudelle apua tarvitsevalle kodittomalle eläimelle.

TOIMI KOTIHOITAJANA KOTIA ODOTTAVALLE KOIRALLE

Voit toimia myös kotihoitajana mikäli et voi sitoutua vuosiksi eteenpäin lemmikin omistajaksi. Yhdistyksemme tarvitsee luotettavia kotihoitajia pitämään koiraa luonaan ja hoitamaan sitä, kunnes oma koti Suomesta löytyy.

Kotihoito tarkoittaa väliaikaista sijoituspaikkaa koiralle, joka saapuu Suomeen odottamaan oman kodin löytymistä tai joka syystä tai toisesta on palautunut yhdistykselle etsimään uutta kotia.  Joskus koti löytyy viikossa, toisinaan siihen menee useampi kuukausi.

Kotihoitoon tulevan koiran tulee olla tervetullut kaikkien perheen jäsenten osalta. Kotihoidossa koira elää kuten normaali kotikoira osallistuen perheen arjen elämään. On hyvä pitää mielessä, että usein koira tulee suoraan tarhaoloista, jolloin sillä ei välttämättä ole kokemusta tavallisesta kotielämästä. Adoptoitavan koiran ensimmäinen kokemus tavallisesta kotielämästä voi olla juurikin kotihoitajan luona. Kotihoitajalta vaaditaankin joustavuutta ja hänellä on suuri merkitys koiran elämään ja tulevaisuuteen.

Yhdistys maksaa koiran eläinlääkäri- ja tarvittaessa myös ruokintakulut. Kotihoitajaa saatetaan pyytää käyttämään koiraa lääkärissä sekä järjestämään kotiehdokkaille tilaisuus tulla tutustumaan koiraan. Tarvitsemme myös koirasta tietoja, koska ne vaikuttavat paljon koiran pysyvän kodin etsintään. Kotihoitajan tuleekin pitää yhdistys ajan tasalla koiran kuulumisista ja edistymisestä. Yhdistyksemme tukee ja neuvoo kotihoitajia kaikissa tilanteissa.

Kotihoitajan tulee olla täysi-ikäinen ja vakaassa elämäntilanteessa oleva henkilö, jolla on myös kokemusta toimia koirien kanssa. Hänen tulee huolehtia koirasta myös eläinsuojelusäädösten mukaisesti.

Ennen kuin koira luovutetaan kotihoitoon, kertovat yhdistyksen edustajat tarkemmin kotihoidosta ja varmistavat, että tuleva väliaikainen koti on sopiva koiralle. Tällä pyritään varmistamaan koiran ja hoitokodin soveltuvuus toisilleen.

Toisinaan adoptoitava koira saattaakin saada oman kodin saapuessaan Suomeen, joten tällöin hän meneekin suoraan lopulliseen kotiinsa. Tämäkin asia on hyvä muistaa ja pitää mielessä. Pyrimme toimimaan niin mikä olisi koiralle parhain vaihtoehto.

 

UUSIA KOTIHOITAJIA TARVITAAN KIPEÄSTI KOKO AJAN!!!!!!! OTA YHTEYTTÄ HETI adoptioasiathlp@gmail.com

 

LENTOKUMMIKSI?

Etsimme toimintamme tueksi Lentokummeja helpottamaan eläimien pääsyä Suomeen. Lentokummina toimiminen ei maksa sinulle mitään ja se on todella merkittävä apu yhdistyksellemme.

 

Ohjeita Lentokummina toimimiseen:

Hard Luck Paws-järjestömme toiminta on virallista ja valvottua sekä kaikilla yhdistyksemme kautta tulevilla eläimillä on Ruokaviraston (ent. Evira) vaatimat Traces-todistukset.

Lentokummi on henkilö, joka ottaa eläimen lentolipulleen, tekee lähtöselvityksen (yhdessä yhdistyksemme edustajan kanssa), sekä tuo eläimen Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalista tuloaulaan. Me autamme järjestelyissä niin pitkälle kuin mahdollista, sekä lähtö- että tulopaikassa. Lentokummina toimiminen on helppoa eikä siitä aiheudu Lentokummille kuluja. 

• Lentokummin ilmoitettua mahdollisuutensa auttaa, yhdistyksemme yhteyshenkilö varaa eläimelle paikan lennolle, johon tarvitsemme ainoastaan Lentokummin lennon varaustiedot. Yleensä eläimet matkustavat ruumassa, mutta pieni, alle 8 kg painoinen eläin voidaan kuljettaa matkustamossa.

• Kreikan laki vaatii mikrosirun rekisteröinnin ja se tehdään Lentokummin nimiin. Mikrosirun rekisteröintiä varten tarvitsemme ainoastaan Lentokummin osoitetiedot, puhelinnumeron, passinumeron sekä syntymäajan.

• Eläin tuodaan lentokentälle lähtöpaikassa sekä sitä ollaan vastassa Helsinki-Vantaan lentokentällä, joten eläimen kuljetuksesta Lentokummin ei tarvitse huolehtia.

 

Lentokummi. Ilmoittaudu Lentokummiksi Kreetalta kulkukoirien tuomiseksi.

 

Ota yhteyttä jos voit olla mukana antamassa kodittomalle eläimelle mahdollisuuden omaan kotiin Suomessa lentokumminsa avustamana.

Kiitos, että autat meitä auttamaan.