Valikko Sulje

Lahjoitus

LAHJOITTAMINEN : RAHA TAI OMA OSAAMINEN
Tue toimintaamme kodittomien eläinten auttamiseksi.
Lahjoituksen voi toteuttaa monella eri tavalla. Voit tehdä kerta- tai kuukausilahjoituksen haluamaasi kohteeseen.
Lahjoituksen voi myös korvamerkitä esimerkiksi lääke-, lääkäri- tai ruoka-apukustannuksien maksamiseen tai jollekin tietylle eläimelle tai yhteistyötahollemme.

Voit myös lahjoittaa osaamistasi esimerkiksi tekemällä tuotteita (käsitöitä, neuloa villasukkia tai ommella koirille (leluja) nettihuutikseemme, myyjäisiin ja myytäväksi kirpputoripöydällemme. Voit myös pitää itse kirpputoripöytää
hyväksemme. Ota tällöin ensin yhteyttä yhdistykseemme. Kaikenlainen osaaminen ja apu on tarpeen. Voit auttaa myös tulemalla mukaan auttaamaan tapahtumiimme.
Helppo tapa auttaa on myös kertoa hyviä vinkkejä yhteistyökumppaneista ja kannatustuotteista. Kaipaamme esimerkiksi uusia tuotelahjoituksia nettihuutokauppoihimme.

Voit auttaa menemällä esimerkiksi vapaaehtoistyöhön Kreetalla oleville tarhoille lahjoittamalla vaikka vain yhden päivän lomastasi. Samalla tutustut lähemmin tarhojen toimintaan ja pääset konkreettisesti auttamaan eläimiä tarjoamalla
heille hetken hellyyttä, rapsutuksia ja leikkihetkiä, joita jokainen eläin kaipaa ja tarvitsee.
Suosittelemme seuraamaan paikallisten auttajien facebook sivuja. Voit myös tukea heidän toimintaansa suoraan heidän sivujensa kautta, mikäli haluat tukea ja auttaa juuri tietyn tarhan toimintaa.

Voit myös
lahjoittaa rahaa esimerkiksi paikallisen tahon käyttämälle eläinlääkärille tai lemmikkieläinten liikkeeseen ruokarahaa, jonka paikalliset toimijat voivat lunastaa. Pienikin lahjoitus merkitsee heille paljon. Kiitos.
Oman ajan ja osaamisen lahjoittaminen on äärimmäisen arvokasta meille. Otamme mielellämme vastaan osaamistasi, joten laitathan viestiä sähköpostiimme tai facebookiin jos mielessäsi on jokin idea, josta olisi apua
toiminnassamme.

Yhdistyksellä on voimassa oleva rahankeräyslupa seuraavin tiedoin:
Rahankeräyslupa:
Saaja: Hard luck paws ry
Myöntäjä: Oulun poliisilaitos
lupanumero: RA/2019/1002
Myönnetty 13.11.2019
Lupa voimassa 15.11.2019-31.12.2020