Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turvallisempi huominen Kreetan kulkukoirille ja kissoille. Liittymällä jäseneksi, autat kodittomia koiria ja kissoja Kreetalla.

ADOPTIO-OHJELMASSAMME OLEVAT KOIRAT

Tällä hetkellä Adoptoitavat eläimet löytyvät vain Facebookista sivulta Hard luck paws ry:n kotia etsivät koirat.

Ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai sähköpostitse adoptioasiathlp@gmail.com, mikäli joku näistä suloisista karvakuonoista valloittaa sydämesi. Toivoisimme sinun myös täyttävän Kotiselvityslomakkeen, josta saamme tarvittavat tiedot adoptiokoteja valitessamme. Kotiselvityslomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Kodittomia eläimiä on tällä hetkellä myös yhteistyötahojemme tarhoilla Kreetalla tai siellä kotihoidossa. Muilta kuin yhteistyötahojemme Tarhoilta tapahtuvat adoptiot ovat toistaiseksi yksityisadoptioita.

Tällä hetkellä adoptio-ohjelmassamme olevista koirista perittävä kulukorvaus on 490 €, joka tulee olla maksettuna ennen koiran luovutusta. Tuolla summalla katetaan kulut, joita tulee eläimen valmistelusta adoptoitavaksi. 

Kulukorvaus koostuu seuraavista kuluista: Koirat on rokotettu ennen suomeen tuloaan Rabies-rokotteella ja viitosrokotteella. Lisäksi kaikki koirat testataan Anaplasmoosin , Erhcilian ja Giardian osalta. Aikuisilta testataan myös Leishmania. Koirille hankitaan lemmikkieläinpassit ja koirat sirutetaan. Koirat saavat Ekinokokki-lääkityksen ennen lähtöään ja heille annetaan myös ulkoloishäätö. Sukukypsässä iässä olevat koirat steriloidaan. Lisäksi uusi omistaja saa mukaansa Axilur-matokuurin annettavaksi n 2 viikkon kuluttua Suomeen tulosta. Halutessasi voit kysyä lisää Adoptio-ohjelmassamme olevien koirien adoptiokustannuksista.

Voit toimia myös lentokummina tai sijaiskotina omaa lopullista kotia odottaville eläimille.
Ota yhteyttä yhdistykseemme, olemme erittäin kiitollisia avustasi.

 

Ohjeita Lentokummina toimimiseen: 

Hard Luck Paws ry -yhdistyksemme toiminta on virallista ja valvottua sekä kaikilla yhdistyksemme kautta tulevilla eläimillä on Ruokaviraston (ent. Evira) vaatimat Traces-todistukset. 

Lentokummi on henkilö, joka ottaa eläimen lentolipulleen, tekee lähtöselvityksen (yhdessä yhdistyksemme edustajan kanssa), sekä tuo eläimen Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalista tuloaulaan. Me autamme järjestelyissä niin pitkälle kuin mahdollista, sekä lähtö- että tulopaikassa.

Lentokummina toimiminen on helppoa eikä siitä aiheudu Lentokummille kuluja. 

Lentokummin ilmoitettua mahdollisuutensa auttaa, yhdistyksemme yhteyshenkilö varaa eläimelle paikan lennolle, johon tarvitsemme ainoastaan Lentokummin lennon varaustiedot. Yleensä eläimet matkustavat ruumassa, mutta pieni, alle 8 kg painoinen eläin voidaan kuljettaa matkustamossa. 

Kreikan laki vaatii mikrosirun rekisteröinnin ja se tehdään Lentokummin nimiin. Mikrosirun rekisteröintiä varten tarvitsemme ainoastaan Lentokummin osoitetiedot, puhelinnumeron, passinumeron sekä syntymäajan. 

Eläin tuodaan lentokentälle lähtöpaikassa sekä sitä ollaan vastassa Helsinki-Vantaan lentokentällä, joten eläimen kuljetuksesta Lentokummin ei tarvitse huolehtia. 

Voisitko sinä auttaa näitä koiria pääsemään parempaan elämään tänne Suomeen? 
ota yhteyttä adoptioasiathlp@gmail.com tai hardluckpaws@gmail.com

 

Ohjeita Kotihoitajana olemiseen:

Voit toimia myös kotihoitajana mikäli et voi sitoutua vuosiksi eteenpäin lemmikin omistajaksi. Yhdistyksemme tarvitsee luotettavia kotihoitajia pitämään koiraa luonaan ja hoitamaan sitä, kunnes oma koti Suomesta löytyy.

Kotihoito tarkoittaa väliaikaista sijoituspaikkaa koiralle, joka saapuu Suomeen odottamaan oman kodin löytymistä tai joka syystä tai toisesta on palautunut yhdistykselle etsimään uutta kotia.  Joskus koti löytyy viikossa, toisinaan siihen menee useampi kuukausi.

Kotihoitoon tulevan koiran tulee olla tervetullut kaikkien perheen jäsenten osalta. Kotihoidossa koira elää kuten normaali kotikoira osallistuen perheen arjen elämään. On hyvä pitää mielessä, että usein koira tulee suoraan tarhaoloista, jolloin sillä ei välttämättä ole kokemusta tavallisesta kotielämästä. Adoptoitavan koiran ensimmäinen kokemus tavallisesta kotielämästä voi olla juurikin kotihoitajan luona. Kotihoitajalta vaaditaankin joustavuutta ja hänellä on suuri merkitys koiran elämään ja tulevaisuuteen.

Yhdistys maksaa koiran eläinlääkäri- ja tarvittaessa myös ruokintakulut. Kotihoitajaa saatetaan pyytää käyttämään koiraa lääkärissä sekä järjestämään kotiehdokkaille tilaisuus tulla tutustumaan koiraan. Tarvitsemme myös koirasta tietoja, koska ne vaikuttavat paljon koiran pysyvän kodin etsintään. Kotihoitajan tuleekin pitää yhdistys ajan tasalla koiran kuulumisista ja edistymisestä. Yhdistyksemme tukee ja neuvoo kotihoitajia kaikissa tilanteissa.

Kotihoitajan tulee olla täysi-ikäinen ja vakaassa elämäntilanteessa oleva henkilö, jolla on myös kokemusta toimia koirien kanssa. Hänen tulee huolehtia koirasta myös eläinsuojelusäädösten mukaisesti.

Ennen kuin koira luovutetaan kotihoitoon, kertovat yhdistyksen edustajat tarkemmin kotihoidosta ja varmistavat, että tuleva väliaikainen koti on sopiva koiralle. Tällä pyritään varmistamaan koiran ja hoitokodin soveltuvuus toisilleen.

Toisinaan adoptoitava koira saattaakin saada oman kodin saapuessaan Suomeen, joten tällöin hän meneekin suoraan lopulliseen kotiinsa. Tämäkin asia on hyvä muistaa ja pitää mielessä. Pyrimme toimimaan niin mikä olisi koiralle parhain vaihtoehto.

Voisitko sinä auttaa näitä koiria saamaan paremman elämän Suomessa? 
ota yhteyttä adoptioasiathlp@gmail.com tai hardluckpaws@gmail.com

 

ADOPTIO-OHJELMAN KOIRAT 2019

 

 

 ZORBAS On omassa kodissaan jo

 

 

Urospentu. ikää n 4 kk (Kesäkuu 2019). nyt painoa 7 kg, kasvuennuste on tuolla Medium-koossa eli 15-18 kg .
Rokotettu, sirutettu ja testattu. Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

SALLY on omassa kodissaan jo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sallya ei suositella pienten lasten perheeseen, innostuessaan voi näykkiä. Erittäin aktiivinen ja leikkisä tyttö.
Medium kokoon kasvaa, ikää nyt 4 kk verran. (Kesäkuu 2019)

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

 MIA 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mia on n 6 kk ikäinen narttupentu (6/2019 tilanne). Mia tykkää lapsista ja leikkii toisten koirien kanssa mielellään. Mia on taitava kiipeilijä ja kaivelee mielellään kuoppia. Miassa on metsästävää rotua. Kasvuennuste 17 kg. Mia on kotihoidossa Suomessa ja opettelee vielä kotikoirana oloa (tilanne Syyskuu2019)

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

MANDY (Oma koti löytynyt)

Mandy etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Ihana ihminen löysi nälkäisen Mandy-koiran ja otti hänet syliinsä ja vei turvaan. Näin sain alkuna Mandyn adoptio-prosessi. Mandy on noin 1 - 1,5 vuoden ikäinen steriloitu tyttö. Hän painaa 9,5 kg eikä kasva enää isommaksi. Mandy on reipas tyttö ja tottunut toisiin koiriin. Hän rakastaa ihmisiä ja on nokkelakin. Olisiko sinulla rakastava koti Mandylle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MYLO (Oma koti löytynyt)

Mylo etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Mylo ja Nikos löydettiin parkkipaikalta hylättyinä. Vain hetkeä myöhemmin löytyi kolmas samannäköinen heppu. Kolmas veli oli myös saanut tällin osakseen ja oli tämän lisäksi erittäin nälkiintynyt.
Nämä vesselit otetttiin turvaan ja maksoimme Mylon jalan leikkauksen. Jalka on vielä hieman kuntoutusta vaativa, käyttää sitä kävellessä, mutta juostessaan ei täysin varaa sille. Kuntoutus on kuitenkin edistynyt. Eläinlääkärin mukaan jalka ei tarvitse korjausleikkausta.

Mylo tulee erikoisadoptioomme tuon jalkavammansa vuoksi. Kulukorvaus hänen kohdallaan on 200 e.
Mylo rakastaa ihmisiä, kissat eivät ole lainkaan ongelma. Hän on erittäin helppo koira ja sisäsiisti. Kastroitu, rokotettu, sirutettu ja testattu. Painaa alle 6 kg ja se on hänen pysyvä painonsa. Olisiko sinulla aikaa ja mahdollisuutta antaa koti hänelle, jonka kanssa ei vielä juoksulenkkejä tehdä, mutta prosessi etenee ja jalka paranee?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

 

BAC BAC (palautui kotia etsimään)

Bac Bac etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Bac bac on kotihoidossa Suomessa. Kotihoitajan mukaan hän on aivan hurmaava pikku ukkeli. Rakastaa ihmisiä ja haluaakin omia ihmisen huomion. Vahtii myös ruokakuppiaan. Hoitajan mukaan Bac Bac on aivan super ihana kainaloinen ja ulkoillessa ihastelee maailmaa. Arvioitu kasvuennuste 20 kg. Ehkä paras koti on koiraton koti.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BENCA (Oma koti löytynyt)

Benca etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Benca, yksi vuorelle hylätyistä pennuista on nyt opetellut elämään koiran elämää kotihoidossa Etelä-Suomessa. Sisäsiisteyttä opetellaan ja kaikkea muutakin, mitä koiran kuuluu osata. Hän on ihana tyttö. Benca on syntynyt 25.9.2018 ja hänen kasvuennuste on noin 20 kg. Rokotettu, sirutettu ja testattu välimeren tautien osalta.
Löytyisikö lämmin syli ja lopullinen koti hänelle teidän perheestänne?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

DOROTHY ja CAMILLA (Camilla ja Dorothy ovat saaneet kodin)

Tytot etsivät Omaa rakastavaa kotia

 

Näiden siskosten äiti katosi joulun aikaan kuin tuhka tuuleen. Äiti koira oli ollut huonossa kunnossa ja elämä kadulla oli liian raskasta hänelle. Onneksi pennut saivat turvapaikan ja mahdollisuuden hyvälle elämälle. Nyt he ovatkin etsimässä omaa rakastavaa kotia. Dorothy ja Camilla ovat noin 6 kuukauden ikäisiä tyttöjä. Tytöt ovat  nokkelia ja alkuun hieman ujoja, mutta rakastavat rapsutuksia. Kasvanevat noin 25 kiloon asti.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

PRINCE, JULIET ja VALENTINO (He ovat saaneet kodit)

Sisarukset etsivät Omaa rakastavaa kotia

 

Näiden sisarusten äiti oli kadun kulkija, joka piti pienokaisistaan hyvää huolta kunnes tuli aika jättää jäähyväiset ja jatkaa omaa matkaa. Näillä pennuilla on ikää noin 5 kuukautta. Princellä kasvuennuste on noin 20 kg. Juliet kasvanee  arviolta 15 kiloiseksi. Tämä tyttö on luonteeltaan vielä hieman ujo, mutta kunhan tutustuu niin rohkaistuu kyllä. Valentino on joukon nokkelin ja erittäin energinen. Hänen kasvuennuste on 20 kiloa.
Voisitko sinä tarjota heille oman kodin ja turvan?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

LOUISA ja CHARLY (Louisa ja Charly ovat saaneet kodin)

Sisarukset etsivät Omaa rakastavaa kotia

 

Charly on Louisan velipoika. Heillä on ikää hieman alle 6 kk. Louisa-tyttö painaa nyt 8,6 kg. Kasvuennuste oli 10 kg, mutta kasvanee tuonne 13-15 kiloon. Charly on kooltaan hieman suurempi, painaa nyt jo 11 kg, kasvanee tuonne medium-kokoon. Molemmat pennut ovat reippaita, aktiivisia ja iloisia.Charly on erittäin ihmisrakas, lapsirakas ja fiksu poitsu.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

ROXANI (Oma koti löytynyt)

Roxani etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Roxani on utelias ja leikkisä tyttö. Hän on syntynyt 2.10.2018. Eläinlääkärin tarkastama, rokotettu, testattu ja sirutettu. Painoa nyt 8,5 kg, jää kuitenkin pieni/medium kokoiseksi. Hän on nyt kotihoidossa Suomessa. Roxani syö hyvin (omat ja muidenkin ruoka menisi) ja keräilee aarteita mm. leluja (omat ja muiden), villasukkia ja hänestä myös kylpyhuoneen matto voidaan laskea aarteeksi. Lenkillä alkuun pyöri hyrrän lailla, mutta löytyi se suuntakin lopulta. Tämä pieni tyttö kaipaisi myös omaa kotia ja ihania rapsutuksia, löytyisikö oma koti teidän luotanne?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

ERNESTO (On saanut oman kodin)

Ernesto etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Ernesto on leikkisä pikkuinen poika. Hän on hieman hiljainen eli ei hauku jatkuvasti. Reipas ja iloinen tyyppi. Syntynyt 2.10.2018. Painaa nyt 12 kg. Kasvanee medium-kokoiseksi. Rokotettu, sirutettu ja testattu. Löytyisikö lämmin syli hänelle teidän perheestänne?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

FREDDY (On saanut oman kodin)

Freddy etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Tämä ilopilleri on Freddy. Ikää hänellä on noin vuosi. Freddy on kastroitu uros. Painoa noin 17 kg ja hän on siro rakenteeltaan. Freddy on hauska heppu ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Olisiko Freddy sopiva lenkkikaveri teidän perheeseen?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

THOR (On saanut oman kodin)

Thor etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Thor on reipas pieni poika, joka kasvanee Medium-kokoiseksi. Ikää noin viisi kuukautta Suomeen tullessaan. Thor on tautitestattu, rokotettu, sirutettu ja eläinlääkärin tarkastama, kuten kaikki adoptio-ohjelmamme koirat. Pääsisikö Thor vihdoin omaan kotiin ja syliin teidän luoksenne?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MENIOS (On saanut oman kodin)

Menios etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Tässä on aikuinen Menios. Menios jätettiin jokunen viikko sitten eläinlääkäriaseman eteen hihnalla puuhun sidottuna ja suojakseen oli jätetty pahvilaatikko. Eläinlääkäri toki otti koiran talteen ja hoiti lähtökuntoon ja hankki kotihoitopaikan. Nyt me lupasimme tehdä oman osuutemme tässä pelastusoperaatiossa ja etsimme tälle sankarille kodin. Ikää Menioksella on noin 1,5 - 2 vuotta. Hänet on kastroitu, rokotettu, sirutettu ja testattu. Korvat ja häntä  on leikattu/typistetty, onko Menios ollut paimenkoirana ja siksi nämä tehty? Mene ja tiedä.
Menios on hauska kaveri, hän pitää ihmisistä ja toiset koiratkin on ok. Painaa noin 24 kg, on vielä hieman hoikka. Kotihoidossa Kreetalla.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MIRKO (On saanut oman kodin)

Mirko etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Tämä turjake on Mirko. Mirkon onnenpäivä koitti, kun pitämämme sterkkakampanja oli syksyllä ja yhteistyökumppanimme vei hänet kastraatioon. Topilasajan jälkeen hänet oltiin palauttamassa toisten tavoin takaisin reviirilleen. Mutta hän oli päättänyt ettei jää sinne enää tassunpohjia kuluttamaan. Hän lähti seuraamaan autolle tuojaansa. Me tietysti hellyimme tämän karvakasan edessä ja lupasimme kotiuttaa hänet.
Kasvoista voisi päätellä että löytyy hieman tipsua, mutta never know. Ikää 1,5 v, kastroitu, testattu, rokotettu ja sirutettu. Painaa noin 6 kg. On luultavasti ollut aikaisemmin vanhemman pariskunnan koira ja elänyt aika pienissä ympyröissä. Alkuun kotihoidossa pelkäsi kissoja ja ihmetteli myös muita koiria. Nyt jo leikkii kotihoitajan muiden koirien kanssa. Kiinnostuitko tästä suloisesta Mirkosta?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

DAMPO (Oma koti löytynyt)

Dampo etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Dampon ja hänen sisaruksiensa elämä meinasi päättyä jo alkumetreillä. Joku julmuri oli hylännyt heidät kassissa vuorille ja ellei eräs kreetalainen sotilas olisi pentuja löytänyt olisivat he nyt koirien taivaassa.
Ensimmäisenä esittelemme Dampon. Nyt 8 kg painava poika. Perusiloinen pentu. Hän tulee Suomeen rokotettuna, sirutettuna ja testattuna. Ikää tuolloin noin 5 kuukautta. Läytyisikö. teidän luotanne koti Dampolle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

GANATHOUL (On saanut oman kodin)

Ganathoul etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Ganathoul on Dampon veli eli toinen urospentu. Hän on iso poika ja painaa nyt 9 kg. Ganathoulin kasvuennuste on noin 20 kiloa. Hän pärjää lasten, toisten koirien ja ihmisten kanssa loistavasti. Kiinnostuitko tästä hurmuripojasta?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

ZIZU (On saanut oman kodin)

Zizu etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Zizu on pentueen tytöistä suurempi. Hän painaa tällä hetkellä 9 kg ja painaa aikuisena arviolta noin 20 kg. Paino on arvio, koska hylättyjen pentujen vanhempien rotuja ei voi aina päätellä. Zizu elää sisarustensa kanssa ja on ollut tekemisissä lasten ja kissojen kanssa. Perus pentu, iloinen, leikkisä. Kiinnostuitko tästä sievästä tytöstä?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

SUZI (On saanut oman kodin)

Suzi etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Suzi-tytön keuhkoista kuului syksymmällä outo ääni ja hän jäi odottamaan tarkempia tutkimuksia Kreetalle eikä tullut marraskuun lennolla Suomeen. Asiaa tutkittiin Kreetalla ja mitään varsinaista sairautta ei löytynyt. Myöskään oireita ei ole enää ollut. Aikaisemmin rasituksessa kuului hieman vinkunaa keuhkoista. Hän on siis sangen eläväinen nuori tyttö, vailla huolen häivää. Suzi on myös Suomeen tultuaan käynyt suomalaisen eläinlääkärin tutkimuksissa ja hänet on todettu täysin terveeksi. Ikää Suzi-tytöllä on noin puoli vuotta ja nyt painoa 10 kg.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

NIKOS (On saanut oman kodin)

Nikos etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Nikos-poika löytyi parkkipaikalta hyljättynä. Myöhemmin löytyivät myös hänen kaksi veljeä. Nikos on suloinen ja herttainen töpöjalka. Jalat on kuin kreikkalaiset pienet pylväät. Hänet on kastroitu ja painoa tällä hetkellä 8 kg ja hänbet on rokotettu, tautitestattu ja sirutettu. Nikos tulee toimeen ihmisten, kissojen ja koirien kanssa, jotka on kastroitu. Nikos on tulossa Suomeen 8.1. 2019.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

PETRO (on saanut oman kodin)

Petro etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Petro on leikkisä söpöläinen. Ikää hänellä on noin puoli vuotta ja tällä pojalla painoa on tällä hetkellä nelisen kiloa. Kasvuennuste 7-8 kiloa maksimissaan. Tautitestattu, sirutettu, eläinlääkäri tarkastanut. Rokotukset saanut normaalin ohjelman mukaan. Petro on tulossa Suomeen tammikuussa 2019.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

GRACE (On saanut oman kodin)

Grace etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Grace oli löydettäessään laiha tyttö. Ikää hänellä on noin reilun vuoden verran. Grece on setteri/kokoni mix. Hänet on steriloitu ja painaa noin 10 kiloa. Grace on käynyt läpi tarvittavat eläinlääkärin tarkastukset ja rokotukset ja passikin on hommattu Suomeen tuloa varten. Pääsisikö Gace vihdoin omaan kotiin ja syliin teidän luoksenne?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

ADOPTIO-OHJELMAN KOIRAT 2018

SWEETIE (On saanut oman kodin)

Adoptoi koira Kreetalta, kuvassa sweetie jonka voi adoptoida yhdistyksemme kautta.

 

Sweetie on kiltti kolme vuotias tyttö. Todennäköisesti saanut pentujakin mutta nyt hänet on steriloitu. Sweetie on myös rokotettu ja sirutettu sekä tautitestattu kuten kaikki adoptio-ohjelmamme koirat. Painoa on tällä hetkellä 12 kiloa, eikä kasva suuremmaksi. Sweetie on erityisadoptiokoiramme, koska hän ei sovi lapsiperheeseen ja kodin tulee olla aikuiskoti. Löytyisikö teidän luotanne rakastava koti tälle suloiselle 3-vuotiaalle tytölle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

TONY (On saanut oman kodin)

Tony etsii Omaa rakastavaa kotia

 

Tony-poika on reipas, energinen ja leikkisä, mutta hyvin kultainen kaveri luonteeltaan. Hän on syntynyt. Tony painaa nyt noin 15 kg ja kasvaa vielä reilusti. Tony etsii vielä itseään uudessa maailmassa ja hakee rajojaan. Kiltti poika, rakastaa ruokaa ja ihmisiä. Lapsetkin kuuluvat Tonyn ystäviin. Tony on rokotettu, sirutettu ja tautitestattu sekä myös kastroitu. Olisiko sinulla koti Tonylle? Hän on tällä hetkellä kotihoidossa Liljendalissa.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

GIGI (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta, kuvassa gigi jonka voi adoptoida yhdistyksemme kautta.

 

Gigi oli sisarustensa kanssa viimeisimpien joukossa, jotka pystyimme tuomaan Suomeen vuosi sitten. Kaikki pennut löysivät kodit, mutta Gigi on nyt palannut etsimään uudestaan rakastavaa kotia koirasta itsestään riippumattomista syistä. Gigi oli saanut osakseen saman kohtalon, kuin moni muu pentu Ierapetrassa. Hänet oli hylätty koirien ruokintapaikalle oman onnensa nojaan sisarustensa kanssa. Onneksi vapaaehtoiset olivat ruokkineet heitä, rokottaneet ja pitäneet heistä hyvää huolta. Gigillä on tällä hetkellä ikää noin 1 vuosi ja 4 kuukautta. Hänet on steriloitu ja tautitestattu. Testattu myös multiresistentit bakteerit. Painoa 15 kg ja säkäkorkeus 50 cm. Löytyisikö teidän kodistanne lopullinen rakastava oma koti Gigi-tytölle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MISSI (Oma koti löytyi)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa luppakorvainen Missi.

 

Isokorvainen Artemis, lempinimeltään Missi etsii myös kotia. Ikää hänellä noin 5 kuukautta ja kasvuennuste 20 kg.
Missi on myös rokotettu, tautitestattu ja sirukin löytyy. Sopisiko tämä kaunis söpöläinen kaveriksesi lenkkipoluille?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

PHOEBELLE (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa luppakorvainen Phoebelle.

 

Missyn sisko iloinen Phoebelle etsii myöskin kotia. He ovat tällä hetkellä kotihoidossa Suomessa. Ikää hänelläkin 5 kuukautta. Phoebelle on myös eläinlääkärin tarkastutket ja rokotusohjelman läpikäynyt iloinen pentu. Kasvuennuste 20 kg. Olisiko sinulla tarjota koti Phoebelle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

FROSO (On saanut kodin)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa Froso.

 

Froso tyttö on noin puolitoista vuotias ystävällinen koira. Hän painaa tällä hetkellä 18 kiloa. Froso on eläinlääkärin tarkastama ja rokotukset saanut kaveri, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa. Froso alkoi seurata paikallista vapaaehtoista ja tuli hänen mukanaan tämän kotiinsa asti. Vapaaehtoinen ei raskinut heittää koiraa takaisin kadulle vaan otti hänet kotiinsa kunnes koiralle löytyy uusi koti. Froso on tottunut autossa olemiseen. Löytyisikö teidän luotanne lopullinen koti tälle luonteeltaan suloiselle ja rakastavalle kaverille?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MARCELLO, ANGELA ja SANDRO (He ovat saaneet kodit)

 

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa reipas Marcello, Sandro ja Angela.

 

Reilun puolen vuoden ikäiset Marcello ja Sandro pojat ja Angela-tyttö. Pojilla painoa on tällä hetkellä 14 kiloa, arvioitu paino aikuisena tulee olemaan noin 25 kiloa. Angela puolestaan jää noin 20 kilon painoiseksi. Marcello ja hänen sisarensa otettiin huostaan heidän ollessa vielä pieniä, koska pentujen omistaja ei pitänyt koiristaan hyvää huolta. Pentuja ei kuitenkaan haluttu luovuttaa kenelle tahansa, etenkään pelkästään metsästystarkoitukseen, koska metsästyskoirista ei pidetä yhtä hyvää huolta kuin meillä Suomessa. Päinvastoin kohtelu saattaa olla jopa julmaa. Naapureiden valituksien vuoksi pennut jouduttiin laittamaan pieniin häkkeihin. Koirat pääsevät välillä juoksemaan vapaanakin, mutta lopulliset kodit olisi hyvä löytää mahdollisimman pian. Pojat ovat luonteeltaan iloisia, leikkisiä ja osaavat olla myös päättäväisiä sille päälle sattuessaan. Angela on pentueen herkin ja tarvitsee aikaa tottuakseen uusiin asioihin ja ympäristöön. Löytyisikö teidän luotanne näille aktiivisille lenkkikavereille koti?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

LARRY ja RENEE (He ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa ihmisrakkaat larry ja renee.

 

Larry ja Renee ovat syntyneet helmikuussa 2018. Painoa Larry-pojalle on kertynyt 15 kiloa ja lopullinen paino tulee nousemaan vielä muutamalla kilolla. Renee puolestaan painaa 9 kiloa ja lopullinen painoarvio on noin 11 kiloa. Molemmat tulevat toimeen niin lapsien kuin muiden koirienkin kanssa. Heidät löydettiin hylättyinä pienen kylän tien vierestä. Sopisiko nämä veijarit teidän perheen ilopilleriksi?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

JACKIE (On saanut oman kodin)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa reipas Jackie.

 

Jackie tyttö on syntynyt kesäkuussa 2018. Jackie löytyi hyljättynä kahden muun pienen pennun kanssa. He kärsivät löydettäessä nestehukasta ja aliravitsemuksesta. Eläinlääkäri ei löytänyt löytämään pennuilta suonta nesteytyksen vuoksi laitettavaa tippaa varten. Pennut saivat lisävitamiineja ja antibiootteja monta päivää. Läydettäessä Jackie pystyi tuskin kävelemään aliravitsemuksensa vuoksi. Toipuminen alkoi ja Jackiesta on tullut kaunis tyttö. Hän on suloinen ja leikkisä luonteeltaan ja tulee toimeen niin muiden eläinten kuin lapsienkin kanssa.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

DEE (On saanut oman kodin)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa ihmisrakas Dee.

 

Dee löytyi juoksemasta tieltä sekaisin ja peloissaan. Hänet todennäköisesti heitettiin autojen sekaan selviytymään itsekseen. Jälleen kerran eräs vapaaehtoinen sattui paikalle ja otti Deen kyytinsä. Ikää Deellä on vajaa 8 kuukautta. Dee on steriloitu. Tällä hetkellä painoa hänellä on 10 kiloa, aikuisarvio 14-15 kg.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

TRUFFLE (Oma koti löytynyt))

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen pikku Truffle.

 

Truffle on syntynyt huhtikuussa eli lähentelee 5 kuukauden ikää. Hänetkin on rokotettu, sirutettu ja testattu tautien varalta. Truffle jää pienikokoiseksi eli aikuisenakin painoa tulee olemaan vain 8-9 kiloa. Truffle on tulossa Suomeen 30.9. Olisikin todella ihanaa jos oman perheen väki olisi jo tuolloin häntä odottamassa kentällä =)

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BRAD (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa ihmisrakas Brad.

 

Brad poika on kevään pentuja ja syntynyt huhtikuussa 2018. Hänetkin on eläinlääkäri tarkastanut ja rokotukset saanut, kuten kaikki yhdistyksemme kautta tuodut koirat. Brad jää pienikokoiseksi ja hänen painoarvio on noin 10-12 kiloa. Hän tulee toimeen lasten samoin kuin kissojen ja koirienkin kanssa. Vapaaehtoinen löysi punkkien valtaaman, nestehukkaisen ja nälkäisen Bradin kadulta. Sopisiko Brad söpöläinen teidän perheeseenne?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

AGATHA, MINNIE ja DALIA (He ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa ihanat tytot.

 

Agatha, Minnie ja Dalia ovat syntyneet toukokuussa 2018. He tulevat toimeen niin muiden kotieläinten kuin lastenkin kanssa. Siskokset löytyivät kahden kuukauden ikäisenä muovilaatikosta jonne heidät oli hylätty veljiensä kanssa. Pennut siirrettiin rannalle, mutta yksi sisaruksista menehtyi väkivallan uhrina, jonka jälkeen muut pennut siirrettiin turvaan. Kasvuennuste näillä tytöillä on noin 12-15 kiloa. Löytyisikö teidän luotanne koti näille ihanille leikkisille ja suloisille koirakavereille?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

TOMMY ja MICKEY (He ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa ihanat veljekset.

 

Tommy ja Mickey ovat samasta pentueesta Agathan, Minnien ja Dalian kanssa. Hekin tulevat toimeen niin muiden kotieläinten kuin lastenkin kanssa. Pentue löytyi kahden kuukauden ikäisenä muovilaatikosta, jonne heidät oli hylätty. Pennut siirrettiin rannalle, mutta yksi sisaruksista menehtyi väkivallan uhrina, jonka jälkeen muut pennut siirrettiin turvaan. Kasvuennuste näillä pojilla on noin 13-15 kiloa. Löytyisikö teidän luotanne koti näille ihanille leikkisille hurmuri pojille?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

PINK (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa ihmisrakas Pink.

 

Pink on jo aikuinen tyttö. Hän on syntynyt tammikuussa 2016 ja löytyi hylättynä Ierapetrasta. Pink on myös steriloitu noin 20 kiloinen kaveri joka tulee toimeen muiden koirien ja lasten kanssa. Pink pitää rapsutuksista ja hellyydestä. Hän tulee aina tervehtimään tulijoita hymy suupielessään. Olisiko teidän luonanne rakastava koti tälle seuralliselle kaverille?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

THALES, ARGOS ja SOKRATES (He ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa Sokrates ja hänen veljensä.

  

He ovat saksanpaimenkoiramixejä. Ikää näillä pojilla on vajaa 6 kuukautta. Thales, Argos ja Sokrates ovat tulleet Suomeen syyskuun 23. päivä. Kasvuennuste heillä on 20-30 kg. kaikki pentueen jäsenet ovat rokotettu, sirutettu ja tautitestatut. Thales on iloinen töpöhäntä, Argos puolestaan on porukan hiljaisin, joka rakastaa silityksiä ja paijaamista.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

FOFI (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Fofi.

 

Fofi-tyttö on katukoiran synnyttämä suloinen pentu. Hän on käynyt myös läpi Eviran vaatimat tarkastukset ja rokotusohjelman. Fofi saapui Suomeen 16.9. pienien prinssien ja prinsessojen kanssa. Olisiko sinulla koti tälle itsevarmalle ja ulospäinsuuntauntuneelle suloiselle Fofi-tytölle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

KATINA (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen töpöhäntä Katina.

 

Katina on myös joutunut asumaan rannalla. Tämä pieni tyttö on töpöhäntäinen katukoiran synnyttämä pentu. Ikää hänellä on 4,5 kuukautta. Katinakin on vieraillut eläinlääkärin luona ja saanut tarvittavat rkotukset ja käynyt läpi testit. Kasvuennuste hänellä on 10-12 kg.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

FRIXO (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen luppakorva Frixo.

 

Frixo on suloinen töpöhäntä. Tällä pojalla on ikää 4,5 kuukautta. Kasvuennuste tulee olemaan 12-13 kg.
Frixo on rokotettu, sirutettu sekä testattu välimeren tautien osalta. Hänetkin kuten kaikki adoptio-ohjelman koirat on eläinlääkäri tarkastanut. Löytyisikö sinun kodistasi oma koti tälle hurmurille?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

LOGAN (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Logan.

 

Logan eleli Ierapetrassa eräällä rannalla ankkakaverinsa kanssa. Turvattomuuden vuoksi ankalle etsittiin koti ja Logan jäi yksin. Logan on viisi vuotias komeankokoinen koira. Hän on kastroitu, tautitestattu ja tietysti rokotettu. Painoa tällä hetkellä 28 kg. Logan on valmis tulemaan Suomeen heti, kun koti tai kotihoitopaikka löytyy. Löytyisikö teidän perheestänne uudet kaverit Loganille?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MARGARITA (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Margarita.

 

Margarita jätettiin yksin juoksemaan moottoritielle. Palomiehen pelastivat tämän pienokaisen varmalta kuolemalta. Ikää tällä rouvalla on noin 8 vuotta eläinlääkärin arvion mukaan. Margarita painaa vain 4,2 kg. Steriloidaan ennen Suomeen tuloa. Hän pitää ikäihmisistä, on hiljainen ja rauhallinen seniori. Nokkela pikku murmeli. Tautitestattu. Löytyisikö hänelle oma koti ja syli luotasi?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

STAR, LAIKA, COCO ja COOKIE (he ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvan koirat tulevat elokuun alussa Suomeen.

 

Star, Laika, Coco ja Cookie tulevat samalla koneella Suomeen 5.8.
Star-tyttö on jo saavuttanut aikuisiän ja painaa 8 kiloa. Ikää hänellä on vajaa 2 vuotta. Star on steriloitu. 
Laika-tyttö rakastaa ihmisiä ja on oivallinen kuuntelija. Hän painaa tällä hetkellä vain 5 kiloa ja ikää 8 kuukautta. Laika tulee jäämään pienikokoiseksi.
Iloisella ja avoimella Coco-tytöllä on ikää 4 kuukautta ja hän on pinserimix. Arvioitu paino aikuisena noin 8 kg. Coco löytyi kahden veljensä kanssa keskeltä ei mitään Agios Nikolaoksesta.
Cookie-tyttö on myös 4 kuukauden ikäinen. Suloinen Cookie on myös pinserimix. Hänen  kasvuennuste aikuisena on 8 kiloa.

Löytyisikö teidän perheestänne heille sopiva, rakastava koti?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BECKHAM & LEGO (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa Kreetalaiset veljekset.

  

Beckham ja Lego ovat veljeksiä. Nämä iloiset ja ihmisiä rakastavat pennut hyljättiin rannalle. Ikää näillä pojilla on reilut 4 kuukautta. Myös heidät on tautitestattu välimeren tautien osalta, kuten kaikki adoptiokoiramme. Rokotukset, passi ja siru on, vain koti puuttuu. Kasvuennuste on 12-14 kg. Olisiko sinulla koti Legolle ja Beckhamille? He saapuivat Suomeen heinäkuussa.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

VICTORIA (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen victoria.

 

Leikkisä Victoria-tyttö on tällä hetkellä kotihoidossa Suomessa. Victoria on Beckhamin ja Legon sisko. Nämä iloiset ja ihmisiä rakastavat pennut hyljättiin rannalle. Ikää tällä tytöllä on reilut 4 kuukautta. Myös hänet on tautitestattu välimeren tautien osalta. Kasvuennuste on 12-14 kg. Toiveena hänelläkin oma rakastava ja lämmin lopullinen koti.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

TIIKERIJALKA (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Tiikerijalka.

 

 

Tigerfeet elikkäs Tiikerijalka eli Tag. Monta nimeä on suloisella leikkisällä pojalla. Tiikerijalka on ollut kotihoidossa jo vähän aikaa Suomessa ja hän on aika hauska veijari. Mielipuuhia on kerätä kaikki lelut terassille ja sitten leikkiä niillä. Hän on hyvin itseohjautuva ja voi tarvittaessa ihan itse viihdyttää itseään. Tulee mainiosti toimeen myös lasten ja muiden koirien kanssa. Tiikerijalka on noin puolivuotias uros. Kasvuennuste 12-14 kg. Rakastaa läheisyyttä. Löytyisikö sinun luotasi oma koti ja lelupaikka Tiikerijalalle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

DAWN, HERA ja ESTIA (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa Kreetalaiset siskokset.

 

Dawn, Hera ja Estia ovat sisaria keskenään. Pennut oli hyljätty rannalle. Veljen he ehtivät menettää ennenkuin pääsivät turvaan. Ikää heillä on reilu neljä kuukautta. Dawn painaa tällä hetkellä noin 5 kiloa ja kasvuennuste 12-14 kg. Hera on näistä kolmesta pienin. Kasvuennuste hänellä on 10-12 kg. Estia onkin sitten siskoista suurin jo nyt, painoa kertynyt 8 kiloa. Kiva ja leikkisä pentu hänkin kuten Dawn ja Herakin. Estian painoarvio aikuisena on 16-18 kg. He ovat tulossa 13.7. Suomeen. Toivottavasti silloin olisi myös jo oma uusi rakastava koti tiedossa.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

LINDA (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa reipas Linda luunsa kanssa.

 

Linda-tyttö on Bordercollie-mix. Hänet löysi turisti, joka toimitti Lindan hoitoon. Linda on ollut Kreetalla kotihoidossa ja tuli nyt heinäkuussa vihdoin Suomeen. Ikää tällä iloisella pennulla on 6 kuukautta ja painoa tällä hetkellä 22 kg. Hänetkin on testattu välimeren tautien osalta. Lapset, kissat ja koirat eivät tuota mitään ongelmaa tälle reippaalle tytölle. Löytyisikö hänelle oma koti ja syli luotasi?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

TIMOLEON (Oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Timoleon.

 

Timoleon pojulla on ikää noin neljä kuukautta. Tälle luppakorvalle on kertynyt painoa noin 10 kiloa ja aikuisena painoa tulee olemaan noin 20 kiloa. Timoleon on myös tulossa Suomeen 13.7. Jatkuisiko tämän hurmaavan pojan kesästä nauttiminen teidän luonanne?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

CAKE ja BROWNIE (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset veljekset.

 

Veljekset Cake ja Brownie ovat noin neljän kuukauden ikäisiä. Painoa heille on kertynyt tällä hetkellä 7-8 kg ja aikuispaino tulee olemaan noin 20 kg. Veljekset ovat tulossa Suomeen heinä-/elokuussa. Kolmas veljeksistä, Chockolate, on tällä hetkellä varattu. Vahva epäily, että heissä olisi Vizslaa jonkin verran. Tarvittavat tarkastukset, loishäädöt ja rokotukset on suoritettu. Löytyisikö heille oma koti ja syli luotasi?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

NELLY (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Nelly.

 

Nelly hylättiin rannalle ja hän katosi sieltä. Luojalle kiitos Maria löysi hänet ja Nelly pääsi Marian luokse turvaan. Nelly on noin 4,5 kuukauden ikäinen, Kreetankoiraa muistuttava tyttö. Kasvuennuste hänellä aikuisena on noin 14 kg. Tarvittavat tarkastukset, loishäädöt ja rokotukset suoritettu. Löytyisikö hänelle oma koti ja syli luotasi?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

CASSU (on saanut oman kodin)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa surusilmäinen Cassu.

 
Suloinen Cassu on nuori aikuinen noin 2-3 vuoden ikäinen. Kooltaan vain 7 kilon painoinen ja Cassu-tyttö jää pienikokoiseksi. Hänet on myös steriloitu. Cassu on sosiaalinen ja mieleltään avoin ja hän rakastaa ihmisiä. Tarvittavat tarkastukset ja rokotukset ym huolehdittu. Löytyisikö oma syli sinulta tälle surusilmäiselle tyttökullalle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

OTSO (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Otso.

 

Otso on puolivuotias hurmuri poika. Hänetkin on tarkastettu, rokotettu, välimeren taudit testattu ja toki passi ja sirukin löytyy. Otso-pojan kasvuennuste on noin 14 kg. Tämä ihastuttava veitikka on jo Suomessa etsimässä lopullista kotiaan. Löytyisikö Otsolle pelikaverit teidän luotanne??

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BERNAND (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Barnand.

 

Bernard ja Bianca ovat eläneet lapsuutensa rannalla. Bianca on saanut jo kodin, nyt olisi velipojan vuoro. Ikää Bernandilla on reilut 4 kuukautta. Kasvuennuste tällä pojalla on 8-9 kiloa ja painoa tällä hetkellä 3,7 kg. Väimeren taudit testattu, rokotukset annettu ja eläinlääkäri on hänetkin tarkastanut. Oma passi ja siru löytyy tietenkin. Sopisiko tämä pieni leikkisä poika, lasten kanssakin pärjäävä kaveri teidän perheenjäseneksi?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

ERMIS (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Ermis.

 

Pikkuinen Ermis-poika sulattaa jokaisen vastaantulijan sydämen. Ermis on noin kaksivuotias, kastroitu ja myöskin tautitestattu. Kokoa tällä pienokaisella on vain 5,4 kg. Ermis tulee toimeen myös lapsien kanssa. Voisiko hän tulla teidän kotiinne paijattavaksi?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

NALA ja ANNI (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset Nala ja Anni.

 

Nala ja Anni tytöt ovat noin puolivuotiaita ja heidätkin on rokotettu, sirutettu, testattu ja loishäädetty. Tyttöjen kasvuennuste noin 10-12 kiloa. Maria pitää Nalasta ja Annista huolta Kreetalla, kunnes he tulee Suomeen. Nämä ihmisiä rakastavat iloiset veitikat sulattavat varmasti sydämesi.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

ELIZ (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Ellis.

 

Tämä herttainen ja leikkisä Eliz tulee Suomeen toukokuussa. Eliz-tytöllä on ikää noin 6 kuukautta ja hänetkin on rokotettu, sirutettu, testattu ja loishäädetty. Eliz on turvassa Kreetalla Marian luona. Hän tulee toimeen muiden koirien kanssa ja hän rakastaa lapsia. Hän on myös pienikokoinen, kasvuennuste noin 8 kg.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

ALLI ja ABBI (Alli ja Abbi ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset Alli ja Abbi tytöt.

 

Alli ja Abbi ovat siskokset ja syntyneet marraskuun puolessa välissä 2017. He ovat myös rokotetut, tautitestatut, sirutetut ja eläinlääkärin tarkastamat. Näiden iloisten tyttöjen kasvuennuste on vain 10-12 kiloa. Sisarukset tulevat Suomeen 25.4., löytyisikö koti näille suloisille kavereille teidän perheeltänne?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MINAS (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Minas.

 

Herttainen Minas poika on tulossa myös Suomeen etsimään lopullista kotiaan. Tämä suloinen kaveri on noin neljän kuukauden ikäinen. Löytyisikö oma rakastava koti sinun luotasi?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

RICO (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Rico.

 

Suloinen Rico on saanut asua sijaisperheessä Kreetalla löytöhetkestään asti. Hän on parin vuoden ikäinen ja vain 7-8 kilon painoinen pieni poika. Rico on luonteeltaan hyvin suloinen ja tulee toimeen myös muiden koirien kanssa. Tämä ihastuttava veitikka on nyt tulossa Suomeen etsimään lopullista kotiaan. Löytyisikö oma syli sinulta?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

ARIS (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Aris.

 

Aris löydettiin hylättynä noin neljän kuukauden ikäisenä todella huonossa kunnossa pellolta. Arikselta oli jalka poikka ja hän oli todella pahasti nälkiintynyt. Siitä lähtien Aris on saanut asua hänet löytäneen rouvan luona. Jalka on hoidettu kuntoon, ja hän juoksee nykyään normaalisti. Aris painaa 18 kiloa ja on noin kolme vuotias poika, joka on tulossa Suomeen etsimään lopullista kotia. Löytyisikö tälle Kreetalaiselle komistukselle koti teidän perheestänne?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

RAS (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Ras.

 

Nälkiintynyt, ruokaa ja suojaa etsinyt Ras-poika lähti seuraamaan lapsia ja on saanut asua löytäjiensä perheessä siitä lähtien. Löydettäessä Ras oli noin puolivuotias, tällä hetkellä iältään noin 3,5 vuotias. Painoa hänellä on noin 23 kiloa ja hänet on kastroitu. Myös Ras on tautitestattu ja rokotettu. Ras-poika etsii lopullista kotia ja on tulossa Suomeen adoptoitavaksi, löytyisikö se teidän luotanne?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BUNNY (on saanut oman kodin)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Bunny.

 

Bunny löytyi hyvin pienenä pelokkaana pentuna tien viereltä. Hän pelkäsi miehiä ja vasta vuoden päästä uskalsi lähestyä miehiä. Nykyään Bunny on leikkisä ja iloinen poika ja tulee toimeen muiden pentujen ja koirien kanssa, paras kaveri kuitenkin on Lukas, joka myös on tulossa Suomeen. 

Bunny on hieman arka uusia asioita ja ympäristöä kohtaan joka pitää ottaa huomioon kotia valitessa. Bunny on noin kaksi vuotias, 14 kiloinen suloinen kastroitu poika.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

LUKAS (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Lukas

 

Löydettäessä Lukasilla oli hyvin paha haava niskassaan. Haava on kuitenkin parantunut hyvin. Lukas on syntynyt lokakuussa 2015. Tämä Bunnynkin paras kaveri on erittäin iloinen ja ihmisiä ja muita koiria rakastava persoona. Lukas istahtaa viereen rapsutuksia ja haleja pyytäen. Lukas on kastroitu ja painaa noin 10 kiloa.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

SIMONA ja RHONDA (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset Simona ja Ronda, jotka odottavat omia koteja.

 

Olisiko sinulla koti Simonalle ja Rondalle? Tytöt hyljättiin hyvin pienenä ja ovat olleet siitä lähtien kotihoidossa Kreetalla. Simonan arvioitu koko aikuisena on noin 16-18 kiloa ja Rondan 20-22- kiloa. Pennut ovat tulossa Suomeen toukokuussa.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

LUNA, LILLY ja LADY (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloiset Luna, Lilly ja Lady.

 

Näiden pienokaisten emo (Lady) hylättiin omistajien huomattua sen odottavan pentuja. Paikallinen rouva pelasti emon. Hän ei kuitenkaan pysty pitämään heitä, joten tämä suloinen koiraperhe on tulossa adoptoitavaksi Suomeen. Tytöt ovat kotihoidossa Kreetalla, kunnes tulevat Suomeen. Luna ja Lilly ovat syntyneet joulukuun 28 päivä 2017. Painoarvio aikuisena noin 8 kiloa. Ladyn arvioitu ikä on noin 3,5 vuotta. Löytyisikö heille rakastava koti luotanne?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BEN (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloinen BEN.

 

Tämä sydämenmurskaaja on Ben, pieni poika Kreetalta, Ierapetran rannalta. Hän on kotihoidossa Kreetalla, kunnes tulee Suomeen huhtikuussa. Ben on syntynyt marraskuussa 2017. Painoarvio aikuisena alle 10 kiloa ja hän on töpöjalkainen ilopilleri. Benin kaksi siskoa ovat jo saaneet kodit Suomesta. Voisiko Ben-poika tulla teidän luoksenne asumaan?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

CHARLOTTE (oma koti löytynyt)

Adoptoi Kreetalta tämä suloinen tyttö. Charlotte on puoli vuotta vanha tullessaan Suomeen huhtikuussa 2018.

 

Tämä nätti ja älykäs Kreetan tyttö on Charlotte. Hän on noin viiden kuukauden ikäinen huhtikuussa Suomeen saapuessaan. Charlotte vie hurmaavalla olemuksellaan varmasti sydämesi. Painoarvio aikuisena on noin 9 kiloa ja hän jää töpöjalkaiseksi. Myös hänet on rokotettu, sirutettu ja loishäädetty. Eläinlääkäri on tehnyt tarvittavat tautitestit ja tarkastukset. Charlotte tulee Suomeen Kreetalta 8.4. 2018. Olisiko sinulla tarjota hyvä ja rakastava koti tälle tytölle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

KOYROS (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen Koyros poika, joka odottaa omaa kotia.

 

Hän on Koyros, suloinen poika, joka myös hylättiin Lidl:n luokse. Painoarvio hänellä on aikuisena noin15 kg ja ikää tällä hetkellä nelisen kuukautta. Koyros on myös sirutettu, madotettu ja eläinlääkärin tarkastama. Hän tulee Suomeen 8.4. 2018. Olisiko sinulla tarjota hyvä ja rakastava koti tälle pojalle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

PEPE, SARA ja GABRIELLA (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset sisarukset, jotka odottavat omia koteja.

 

Pepe ja hänen sisaruksensa Gabriella ja Sara hylättiin juuri ennen Joulua Ierapetran kadulle. Sieltä heidät poimittiin turvaan rannalle ja nyt he ovat olleet kotihoidossa Kreetalla. Sisaruksilla on ikää noin 5 kuukautta ja kasvuennuste noin kymmenen kiloa. Sara jää heistä todennäköisesti pienimmäksi, arviolta 9 kiloiseksi.

Löytyisikö sinun luotasi näille suloisille karvakuonoille rakastava koti? Sisarukset tulivat Suomeen viikolla 10.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

DOLLY (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen DOLLY, joka odottaa omaa kotia.

 

Tämä sievä tyttö on Dolly. Ikää tällä hurmaavalla tytöllä on 9 kuukautta ja kasvuennuste on noin14 kiloa. Dolly on rokotettu, sirutettu, loishäädöt saanut ja eläinlääkärin tarkastama kuten kaikki muutkin adoptiokoiramme. Tämä suloinen tyttö tuli Suomeen Kreetalta viikolla 10. Olisiko sinulla tarjota hyvä ja rakastava koti hänelle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

TANGO (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen TANGO-poika.

 

Salsa, cha cha, valssi... ei vaan Tango, se olen mä.
Tyyppi varsin vetävä.
On jalat pitkät kuin kengurulla
ja kaunis suukin on mutrulla.
Olen iloa ja rakkautta täynnä,
joskus mieleeni tulee pikkuinen jäynä.
Rannalla asuin kanssa muiden,
pienten kilttien simasuiden.
On aika kulkurinkin kotiin päästä,
vaikka joutuu luopumaan hyvästä säästä.
Olen valmis omaan kotiin ja oman ihmiseni luo,
sen löydän pian, jos Luoja sen minulle pienelle suo.

Tango on alle puolivuotias uros, testattu, sirutettu ja rokotettu. Kasvuennuste noin 12 kiloa. Löytyisiskö sinun luotasi tälle todella suloiselle pojalle oma rakastava koti? Tango tuli Suomeen viikolla 10.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BOB, MARLEY ja KIROS (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset veljekset, jotka odottavat omia koteja.

 

Kiros, Bob, Marley ja heidän siskonsa Klio hylättiin Ierapetrassa sijaitsevan LIdlin pihalle, josta Maria heidät löysi ja otti turvaan.

Kiros ja Marley pojat ovat hiukan isompikokoisia (hieman alle 10 kg) kuin veljensä Bob, joka painaa 7,8 kg.
Pojat ovat noin neljän kuukauden ikäisiä. Löytyisikö sinun luotasi näille suloisille karvakuonoille rakastava koti? Sisarukset tulivat Suomeen 12.2. 2018.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

KLIO (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen KLIO tyttö, joka odottaa omaa kotia.

 

Hän on prinsessa Klio. Painoa on kertynyt vain 6,9 kg ja ikää nelisen kuukautta. Klio on pentueen ainoa tyttö, siksi siis prinsessa. Klio kuuluu Lidl:in jengiin. Klio on veljiensä tapaan myös sirutettu, madotettu ja eläinlääkärin tarkastama. Klio tuli Suomeen veljiensä kanssa 12.2. 2018. Olisiko sinulla tarjota hyvä ja rakastava koti tälle tytölle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

NINO ja PEKINO (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset veljekset, jotka odottavat omia koteja.

 

Olisiko sinulla koti Nino ja Pekino pojille? He ovat noin puolen vuoden ikäisiä, sirutettuja, madotettuja ja eläinlääkärin tarkastamat veljekset. Kokoa heillä on tällä hetkellä noin 5 kg verran ja korkeus vain 30 cm.
Molemmat jäävät pienikokoisiksi. Pojat tulivat Suomeen 12.2. 2018.

Nino on hieman ujompi ja voi vaatia aikaa sopeutumiseen. Hän on kuitenkin kiltti ja ihmisrakas söpöliini.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MESI ja BUNNY JR  (ovat löytäneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset veljekset, jotka odottavat omia koteja.

 

Nämä koirat hylättiin siskojensa kanssa koulun lähistölle. Bunny jr ja Mesi ovat uroksia ja kasvavat aikuisina maximissaan medium-kokoisiksi, alle 20 kg. Pojat on rokotettu, sirutettu ja valmiita omaan kotiin. Bunny jr ja Mesi ovat tulleet Suomeen 2.1. 2018. Ikää heillä on noin kolme kuukautta. Löytyisikö sinun perheesi luota koti näille poikaviikareille?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

IVANNA ja ANTONELLA (ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset siskokset, jotka odottavat omia koteja.

 

Ivanna ja Antonella ovat Bunny jr:n ja Mesin siskot. Tytöt ovat noin kolmen kuukauden ikäisiä ja tällä hetkellä painoa on noin 4 kg. Kasvuennuste on medium-kokoa eli alle 20 kg. Hekin ovat rokotetut, sirutetut, eläinlääkärin tarkastamat sekä saaneet loishäädöt. Sisarukset saapuivat Suomeen 2.1. 2018. Löytyisikö sinun perheesi luota koti näille suloisille tytöille?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

SISKOKSET BIANCA & BARBIE (omat kodit löytyneet)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloiset siskokset, jotka odottavat omia koteja.

 

Nämäkin kaksi töpökinttuista söpöliiniä, Bianca (kuvassa vasemmalla) ja Barbie (kuvassa oikealla), ovat tulleet Suomeen 2.1.2018. Ikää tytöillä on reilut 6 kuukautta. He jäävät pienikokoisiksi ja painoennuste heillä onkin maksimissaan vain kymmenisen kiloa.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

PINELOPI (oma koti löytynyt)

Adoptoi Kreetalta tämä suloinen tyttö. Pinelopi on puolitoista vuotta vanha ja tulee Suomeen 2.1. 2018.

 

Tämä nätti tyttö on Pinelopi. Hän on noin puolitoista vuotta vanha. Pinelopi on kiltti luonteeltaan ja hyvin ihmisrakas. Painoa hänellä on tällä hetkellä 18 kiloa. Pinelopi on sterkattu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty. Eläinlääkäri on hänet myös tarkastanut ja häneltä on myös testannut Erchilia ja Leishmania. Pinelopi tuli Suomeen Kreetalta 2.1. 2018. Olisiko sinulla tarjota hyvä ja rakastava koti tälle tytölle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

DENNIS (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen karvapallo Dennis.

 

Onko tämä söpöintä, mitä olet koskaan nähnyt? Tämä pieni karvakerä on nimeltään Dennis. Hän tulossa Suomeen omaa rakasta kotia kotia etsimään 2.1.2018. Olisiko sinulla tarjota hyvä ja rakastava koti tälle pojulle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

ADOPTIO-OHJELMAN KOIRAT   2017

ARIS (on saanut rakastavan kodin)

Aris koira on menettänyt toisen takajalkansa paimenen lyödessä jalkaa kirveellä.

 

Minun nimeni on Aris.

Kerron teille pienen tarinan, että me unohtaisimme ainaisen narinan. Olin iloinen poikakoira vaan, iloa ja elämää tulvillaan. Juoksin kanssa lampaiden, työstäni kovasti iloiten. Vaan kävi eräänä päivänä jotain, jota en ymmärrä aivan, sain siitä itselleni ikuisen vaivan. Otti kiinni minut tuo paha mies, ei ollut hyvä mielessä, sen heti koirakin ties. Kaivoi esiin tuo mies kirveen, otti kasvoilleen ilmeen hirveen. Vei multa takaa toisen jalan, kivun teki kuumottavan. kuuli huutoni toinen mies, koiran pulassa hei olevan ties. Tuli ja pelasti ja turvaan vei, nyrkillä sanoi paimenelle hei hei. Nyt olen fyysisesti hieman vajaa, mutta eipä ole ilollani rajaa. Kuulin, että apua kodin etsintään saisin, että minä kaikkea Suomessa varmasti rakastaisin.

Aris on saanut jalan tyngän kuntoon ja on terve poika. Ikää hänellä on noin 2,5 vuotta. Aris on iloinen ja reipas luonteeltaan sekä tulee toimeen muiden koirien kanssa ja RAKASTAA ihmisiä ja rapsutuksia.

Kyseessä on erityisadoptio ja lisätietoa hänestä saa sähköpostilla adoptioasiathlp@gmail.com

 

WASSOU (oma koti löytynyt)

Adoptoi Kreetalta tämä pieni koira nimeltä Wassou. Hän oli yksin ja onneton löytöpaikallaan.

 

Tämä sievä tyttö on Wassou. Hän on pienikokoinen, tällä hetkellä hän painaa noin 4 kiloa ja kasvuennuste on alle 10 kiloa. Wassou on rokotettu, sirutettu, loishäädöt tehty ja oma passikin löytyy. Pieni tyttö tulee Suomeen Kreetalta marraskuun lopussa, 28.11. Ikää Wassoulla on vajaa 4 kuukautta. Olisiko sinulla tarjota hyvä ja rakastava koti Wassoulle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

OLIIVILEHDON PENNUT (omat kodit löytyneet)

Oliivilehdon pennuista Rami on vielä jäljellä adoptoitavaksi.

 

Painoa pennuilla tulee aikuisena olemaan noin 14-18 kg. Tämän hetkinen paino on 6,3 kg. Viimeisenä pennuista kotia etsivä Rami, kuten muut sisaruksetkin on rokotettu, sirutettu, loishäätökuurit saanut ja eläinlääkäritätikin on pariin kertaan kutitellut tätä söpöliiniä.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

OSCAR (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta. Kuvassa suloinen karvapallo Oscar.

 

Tämä pieni karvakerä on nimeltään Oscar. Ikää noin vuosi ja painoa kertynyt alle 7 kiloa. Oscar on kastroitu uros. Hän tulee juttuun niin koirien kuin lastenkin kanssa. Rokotukset on laitettu, sirutettu, leishmania ja erchilia testattu ja oma passikin löytyy. Vain rakastava koti puuttuu. Olisiko sinulla tarjota hyvä ja rakastava koti Oscarille?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

JOY ja GOLDIE (ovat saaneet kodit)

Anna turvallinen ja rakastava koti. Adoptoi Kreetalta kodittomia koiria. Kuvassa tytöt Goldie ja Joy.

 

Vähän varttuneempaa ja aikuisempaa koiraa etsivälle olisi tulossa kaksi kaunista noin vuoden vanhaa rakkauspakkausta. Goldie ja Joy. Molemmat tytöt on steriloitu. Goldie painaa noin 13 kg ja Joy noin 12 kg.
Joy on noin 1 v 4 kk ikäinen ihana, hempeä ja hellä tyttö.

Terveiset Joy-tytöltä:

Viimeisin Marraskuun tulijoista, vaan en vähäsin, jo melkein aikuinen, siksi rauhallisin.
Olen tyttö rannalta täältä, ei näy huono alku elämän päältä.
Olen tällä rannalla elänyt jo yli vuoden, pienemmille selviytymisen mahdollisuuksia suoden.
Olen ollut emona emottomille, pikku pennuille hylätyille, vallattomille.
Olen heistä huolehtinut kun omista, luopumaan joutunut niin monista.
Nyt on autettu pennut hyvään elämään, minä vuoroani odottamaan jään.
Tulen Suomeen kyydilla kummin, joko loppuu täällä elämä pummin?
Pyydän kotiisi mut vie, loppuu kulkurin loputon tie.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

SNOW WHITE, HONEY, GIGI ja ELVIS
(He ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta, kuvassa neljä pentua jotka voi adoptoida yhdistyksemme kautta.

 

Nämä ovat viimeisimpien joukossa, jotka vielä pystymme tuomaan Suomeen tälle vuodelle. Hekin etsivät hyviä ja rakastavia koteja. Nämäkin pienet poloiset ovat saaneet osakseen saman kohtalon, kun moni muu pentu Ierapetrassa. Heidät on hylätty koirien ruokintapaikalle oman onnensa nojaan. Onneksi vapaaehtoiset ovat ruokkineet heitä, rokottaneet ja pitäneet heistä hyvää huolta.

Pennut ovat syntyneet alkukesästä ja ikää heillä tällä hetkellä on noin 4 kuukautta ja painoa noin 5 kg. Heidän kasvuennuste on 13-15 kg. Paino voi vielä muuttua kumpaankin suuntaan. Honey, Snow White ja Gigi ovat tyttöjä. Kuvassa taka-alalla päiväunilla oleva Elvis on suloinen poikakoira.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

TAI, SCOTT ja BRUNO (He ovat saaneet kodin)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloiset veljekset.

 

Nämä kolme veljestä ovat syntyneet huhtikuun 15. päivä ja heidät on pelastettu Ierapetran rannoilta. Pojat painavat noin kymmenen kiloa tällä hetkellä. Painoarvio aikuisena on noin 17-20 kiloa. Veljekset ovat tulossa lokakuun aikana Suomeen. Voisitko sinä tarjota heille sijaiskodin tai sen lopullisen rakastavan oman kodin?

Tai on töpöhäntäntäinen reipas ja sosiaalinen poika. Ikää hänelläkin reilut 5 kuukautta. Hän on tottunut toisiin koirin ja lapsiin. Pojat ovat tulleet Suomeen 13.10.

Pieni tarina Scott-pojalta:

"Minä olen Prince Scott eli vaikka rinssi vaan teille, tän hitsin kylmän maan asukeille.
Olen siis tullut tänne Kreetalta asti, meitä oli monta tulijaa, siis matkassa kovin kallis lasti.
Olen joskus vähän ujo piimä, eikä minusta mitään pahaa ole siinä.
En hössötä asioista suotta, vaikken ole iältäni edes yhtä vuotta.
En syö ahmien kuten Morty, mun kämppis, sen jäljiltä on koko kämppä ihan räiskis.
Mä olen arvokas ja tyyni tapaus, onhan mulla siihen vapaus.
Kotia mä olisin kyllä vailla, vaikka olenkin vierailla mailla.
On kuullut täällä on vain tyyppejä hyviä, hiljaisia, rauhallisia ja tosi diippejä elikkäs syviä.
Erityisesti nää Hard Luck pawsin seuraajat juuri, siksi toivon, kävispä mulla tuuri.
Kotia siis toivon mä vaan, pääni, jos sun kainaloon iltaisin painaa saan."

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MAI TAI, COOKIE ja NINA (He ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa pelastetut koirat Ierapetran rannalta.

 

Nina, Mai-Tai ja Cookie ovat  myös syntyneet 15.4. ja he ovat samasta pentueesta kuin Bruno, Tai ja Scott. Nina, Mai-Tai ja Cookie tytöt ovat asustelleet Ierapetran hiekkarannalla, josta heidät on pelastettu turvaan. Painoa on tällä hetkellä noin kymmenisen kiloa ja kasvuennusteeltaan he jäävät alle 20 kiloiseksi. Löytyisikö sinun luotasi heille lopullinen, oma rakastava koti? Etsimme myös sijaiskoteja, kunnes oma koti löytyy.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet. 

 

MAY, MORTY ja ARTEMIS
(Artemis ja Morty ovat saaneet kodit)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloiset pennut Ierapetran rannalta.

 

Artemis, May tytöt ja Morty-poika ovat sisaruksia, jotka ovat eläneet Ierapetran rannalla ja ovat koko ajan alttiina vaaroille. He ovat syntyneet toukokuun alussa 2017 ja painavat noin 11 kiloa. Aikuiseksi kasvettuaan painoa kertyy 18-20 kiloa. Sisarukset ovat iloisia pikku veijareita, tottuneet ihmisiin ja pieniin lapsiin sekä muihin koiriin. Voisitko sinä tarjota näille ihmisrakkaille koirille oman kodin tai sijaiskodin kunnes lopullinen koti löytyy?

May on valitettavasti kadonnut Ierapetran rannalta ennen kuin ehdimme saamaan hänet turvaan. May-koiraa etsitään edelleen ja toivotaan, että hän vielä löytyisi. May oli yksi heistä, joita paikallinen teinipoika heitteli kalliolta mereen.

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

CHARLIE BROWN & CHARLIE BLACK
(oma koti löytynyt molemmille)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloiset veljekset.

 

Nämä kaksi veljestä ovat toukokuun lapsia ja heistä tulee noin 12-15 kiloisia töpöjalkoja. He muistuttavat ulkonäöltään hieman mäyräkoiraa. Molemmat ovat tulossa Suomeen perjantaina 29.9.  Voisitko sinä tarjota heille oman kodin?

Jos kiinnostuit heistä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MINNIE (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloinen MINNIE.

 

Tämä sydänmenmurskaaja on Minnie, pieni tyttö. Painaa tällä hetkellä alle 4 kiloa. Ikää arviodaan olevan noin 4 kuukautta. Painoarvio aikuisena noin 12-13 kiloa.  Voitko sinä tarjota ihanalle Minielle kodin ja paljon rakkautta?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

CINDY (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloinen CINDY.

 

Tämä sievä tyttö on Cindy. Cindy on pienikokoinen, tällä hetkellä hän painaa alle 5 kiloa ja kasvuennuste on noin 10 kiloa. Cindy on rokotettu, tautitestattu, sirutettu ja oma passikin löytyy. Cindy, Belle ja Bo ovat samasta pentueesta ja he tulevat Suomeen Kreetalta Ierapetrasta 29.9. Ikää Cindyllä on noin 9 kuukautta.
Olisiko sinulla tarjota hyvä ja rakastava koti Cindylle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BELLE (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloinen BELLE.

 

Tämä pieni pampulainen on Belle. Bellellä on ikää sisarustensa tavoin noin 9 kuukautta.
Painoa tällä pienellä lintusella on vain n 3.8 kiloa ja aikuisena jää alle 10 kg painoiseksi.
Myös hän on tautitestattu, sirutettu ja rokotettu. Passikin tietysti löytyy.
Löytyisikö sinulta koti tälle ihanalle pikku tytölle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BO (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloinen BO.

 

Tämä komistus on Bo ja koska hän on uros, on Bo siskojaan Cindyä ja Belleä hieman suurempi.
Nyt painoa on noin 8 kiloa ja ikää hänellä on 9 kuukautta. Siskojensa tavoin Bo on sirutettu, rokotettu ja tautitestattu.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

DIANA (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloinen DIANA.

 

Diana on ollut Hectors Housessa Suen hoidossa. Hän on syntynyt tämän vuoden huhtikuussa. Tämä suloinen tyttö on pienikokoinen ja arviolta jää noin kymmenen kilon kokoiseksi. Diana ja Larry ovat sisaruksia ja molemmat ovat tulossa Suomeen tänä syksynä.  Voitko sinä tarjota ihanalle Dianalle kodin ja paljon rakkautta?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

LARRY (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloinen LARRY.

 

Larry on Dianan veli ja hän on myös ollut Hectors Housessa Suen hoidossa. Iloinen pikku Larry on syntynyt huhtikuussa. Voitko sinä tarjota suloiselle Larrylle kodin ja paljon rakkautta?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BUBLES (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloinen BUBBLES.

 

Bubbles ja  Cracker ovat siskokset ja syntyneet tämän vuoden huhtikuussa. Sue on hoitanut heitä Hectors Housessa. Bubbles rakastaa ihmisiä. Bubbles on pienikokoinen ja sellaiseksi myös jää aikuiseksi kasvettuaan. Löytyisikö sinulta koti tälle ihanalle pikku tytölle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

CRACKER (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa suloinen CRACKER.

 

Bubbles ja Cracker ovat siskokset ja syntyneet tämän vuoden huhtikuussa. Sue on hoitanut heitä Hectors Housessa. Myös Cracker rakastaa ihmisiä. Hän on pienikokoinen ja sellaiseksi myös jää aikuiseksi kasvettuaan. Voitko sinä tarjota tälle ihanalle pikkutytölle kodin ja paljon rakkautta?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

MARINO (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa mustakarvainen MARINO.

 

Marino on asunut ikänsä Hectors Housessa Suen hoidossa. Hän on alle vuoden ikäinen kiltti ja rakkauden nälkäinen poikakoira. Marino rakastaa ihmisiä ja janoaa huomiota. Hänessä saattaa olla ripaus paimenkoiraa. Marino on tällä hetkellä asunut pienessä häkissä, joten tämän pienokaisen on todellakin aika päästä pois ja löytää oma rakastava koti. Voitko sinä tarjota ihanalle Marinolle kodin ja paljon rakkautta?

Marino tulee Suomeen 7.9. ja on vielä kotia vailla.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

TODD (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa ruskeakarvainen TODD.

 

Todd on 1,5 - 2 vuotta vanha kastroitu uros. Hän on pienikokoinen ja painaa vain alle 10 kg.
Tämä herttainen kaveri on tulossa Suomeen 7.9. 2017. Koiran pelasti Sue Hawkins ja koira on ollut Hectors Housen suojissa.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

CELESTE (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa ruskeakarvainen CELESTE.

 

Celeste-tytön ikäarvio on 4-6 vuotta. Hän on tällä hetkellä kotihoidossa Suomessa. Painoa on kertynyt noin 20 kiloa ja hänet on steriloitu. Iloinen Celeste on tullut Suomeen syyskuussa 2017. Löytyisikö sinun luotasi ihana ja lämminhenkinen koti hänelle?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

KARDEMUMMA (oma rakastava koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa ruskeakarvainen KARDEMUMA.

 

Kardemumma on steriloitu noin 20 kg painoinen ja noin 50 cm korkea reipas Äiti-koira. Adoptio-ohjelmassamme olevat Kasper, Jesper ja Joonatan ovat hänen pentujaan. Koira-perhe on tullut elokuun lopussa Suomeen.

Olemme niin iloisia, että Kardemumma on saanut vihdoin ihanan kodin ja koirakaverin Hugon.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

KASPER (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa vaaleakarvainen KASPER.

 

Olen Kasper, Jesperin ja Joonatanin veli. Olen vielä pentu, painoa minulle on kertynyt täällä Kreetalla ollessani noin seitsemän kiloa. Olen enemmän äitini näköinen ja hieman tummempi kuin veljeni. Tykkään leikkiä ja temmeltää yhdessä veljieni kanssa. Minulla on tyrä, joka kannattaa leikkauttaa vasta kastraation yhteydessä.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

JESPER (oma rakastava koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa vaaleakarvainen JESPER.

 

Jesper on Kasperin ja Joonatanin veli.

Minä olen Jesperi ja aika komea jätkä,
jää siinä toiseksi joka pätkä.
Olen koira hyvin aktiivinen,
reipas, söpö ja iloinen.
Erossaolo minua ahdistaa,
siitä poispääsyä minun pitää vielä vahvistaa.
Pidän kaikista ja kaikesta,
ei voi syyttää mua nirsoilusta.
Kodissani olisi hyvä olla koira toinen kanssani,
ettei ala huoli mielessäni.
Pelkään että munt hylätään
ja pois rakkaiden luota työnnetään.
Pärjään hyvin kanssa lasten ja koirien toisten,
kaikkien siis ja vaikka minkämoisten.

Olisiko sinulla minulle antaa koti, jossa olisi kaveri?

Jesper palautui yhdistykselle eroahdistuksen vuoksi. Siksi etsimme nyt kokenutta koirakotia, jossa olisi myös toinen koira turvana.

Kotihoidossa Jesper on pärjännyt hyvin, kun turvana on toisia koiria.
Hän on mitä hurmaavin ja ihana koira. Kooltaan vähän alle 30 kg. Ikää pian vuoden verran. Jesper kastroidaan ennen luovutusta. Nose workia on treenattu ja se on mennyt hyvin.
Jesper tarvitsee aktiviteettia ja on todella hyvässä kunnossa. Löytyisikö sinun luotasi tälle upealle koiralle koti?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

JOONATAN (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa vaaleakarvainen JOONATAN.

 

Olen Joonatan, Kasperin ja Jesperin veli. Olen vielä pentu, painoa minulle on kertynyt täällä Kreetalla ollessani noin seitsemän kiloa. Isona poikana painan suunnilleen 20 kiloa. Minulla on hieman valkoista kuonossani, toisin kuin veljilläni on. Veljieni tavoin tykkään leikkiä ja temmeltää. Olen tällä hetkellä jo Suomessa kotihoidossa odottelemassa oman kodin löytymistä.

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BEN (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa vaaleakarvainen BEN.

 

Olen Ben, 6,5 kk vanha pojannassikka. Olen kovin leikkisä ja rapsutuksista tykkäävä nuori mies.
Elopainoa minulle on kertynyt tähän mennessä 12 kg, isona miehenä painan n. 16-17 kg.
Siskollani Baloolla kävi jo tuuri ja hänet varattiin Suomeen!
Löytyisiköhän minullekin koti täältä?

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BIANCA (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa vaaleakarvainen Bianca.

 

Olen Bianca, Baloon ja Benin sisko. Ikää minullekin tuli heinäkuun alussa 6,5 kk. Sisarusteni tavoin tykkään leikkiä ja temmeltää. Kun tapaan uusia ihmisiä, olen ehkä aavistuksen verran ujompi, kuin sisarukseni.
Elopainoa minulla on tällä hetkellä n.10kg, isona tyttönä painan suunnilleen 13-14 kg.
Kovasti haluaisin minäkin jo oman kodin!

Jos kiinnostuit hänestä, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com. Täytäthän myös kotiselvityslomakkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään mutta saamme siitä tarvittavia tietoja perheestänne ja millaisesta koirasta olette kiinnostuneet.

 

BELLA (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa vaaleakarvainen Bella.

 

Tämä tyttö on noin 1,5 -vuotias steriloitu söpöliini. Bella on erittäin rauhallinen ja rento typy, joka tulee toimeen kissojen, koirien ja lasten kanssa.

Jos kiinnostuit hänestä, ja etsit seuraa sohvalle ja lenkkipoluille, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com.

 

BALOO (oma koti löytynyt)

Adoptoi koira Kreetalta Hard Luck Paws yhdistyksen kautta. Kuvassa musta Baloo.

 

Tämä ihastuttava pikkuneiti on syntynyt 26.12.16. Hän on vilkas ja leikkisä sydäntenmurskaaja, jolla painoa tällä hetkellä n.10kg. Odotettavissa oleva aikuispaino n.13-14kg. Olisiko sinulla tarjota hänelle pysyvä koti tai haluaisitko toimia kotihoitajana tälle pikkuneidille?

Jos kiinnostuit hänestä, ja etsit seuraa sohvalle ja lenkkipoluille, ota meihin yhteyttä joko lomakkeellamme tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen adoptioasiathlp@gmail.com.