Valikko Sulje

Hard Luck Paws ry eroaa Responsible Rescue ryhmittymästä

Hard Luck Paws ry eroaa RR:stä. Lähdimme aikoinaan yhtenä perustajayhdistyksenä mukaan RR:ään, tarkoituksena rakentaa muiden vastuullisten toimijoiden kanssa yhdessä ns. kattoryhmittymä rescueyhdistyksistä, jotka sitoutuisivat yhteiseen kriteeristöön tautiturvallisen tuonnin varmistamiseksi.

Valitettavasti RR ei enää näkemyksemme mukaan vastaa sitä tarkoitusta, jonka takia siihen alun perin liityimme ja siksi koemme parhaaksi erota ryhmittymästä. Ryhmittymästä on eronnut ennen meitä jo lähes puolet alkuperäisjäsenistä. Ja nyt me liitymme tähän eronneiden joukkoon. Jatkamme kuitenkin vähintäänkin yhtä laadukkaalla tautitestauksella tästäkin eteenpäin, RR-standardien mukaan ja ylikin. Seuraamme tiiviisti kohdemaan tautitilannetta ja tarvittaessa toimimme sen mukaan.

Kiitämme kaikkia RR:ssä tautiturvallisen tuonnin suhteen työtä tehneitä tahoja, erityisesti eläinlääkäri Tanja Hakkaraista hänen ammatillisista neuvoistaan kriteeristön saavuttamiseksi.